Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 20. januar 2018: Blizanci imaju dobar predosećaj, Strelac treba da bude na oprezu, Lav samouveren

Jarac

POSAO

Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi koji vam se postavljaju.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.

ZDRAVLJE

Kontrološite pritisak.

Dnevni horoskop za 26. januar 2017

Dnevni horoskop za 20. januar 2018

Vodolija

POSAO

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.

LJUBAV

Partner za razliku od vas lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje ili koncentraciju.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja.

ZDRAVLJE

Potrebno je da se opustite.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.