Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 20. avgust 2017: Devica spremna za nove izazove, Vodolija...

Dnevni horoskop za 20. avgust 2017: Devica spremna za nove izazove, Vodolija se nabacuje Biku

85
0
Dnevni horoskop za 16. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 16. oktobar 2017

Dnevni horoskop za 20. avgust 2017: Mesec ulazi danas u znak Lava, a s tim nam dolazi obilje radosti, lepote, sreće. Lav je dobar pozitivan znak, a Mesec u njemu vođen je ciljem da stvara pozitivnu energiju, optimizam i samopouzdanje. U ljubavi ćete dominirati i uživati da i partnera činite srećnim. U poslu bićete usmereni ka cilju, s pozitivnim ambicijama, voljni za saradnju. Imaćete neodoljivu potrebu da danas ugađate drugima uživajući da gledate radost na njihovim licima. To će vas neopisivo ispunjavati i nadjačati bilo koji oblik samosažaljenja ili slabosti, ako ih imate.

Predivan dan pred vama, ne dajte da umakne, piše Današnji dnevni horoskop!

OVAN

POSAO Moraćete da analizirate situaciju do najsitnijih detalja i to vas izuzetno zamara. Morate tako, ako želite da ostvarite cilj. LJUBAV Razočarani ste u voljenu osobu već neko vreme. Iskoristite današnji dan i otvoreno porazgovarajte. ZDRAVLJE Osećate se umorno.

BIK

POSAO Nerviraju vas neki sitni propusti i greške saradnika. Nemojte pokušavati da sve držite pod kontrolom jer nećete uspeti. LJUBAV Osoba u znaku Vodolije na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Pustite je da vam se približi. ZDRAVLJE Nervozni ste.
Dnevni horoskop za 20. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO Sa osobama od autoriteta ostvarujete dobru komunikaciju i uspešno rešavate sve probleme. Moguć je priliv novca. LJUBAV Osoba koju volite o vama nema jasnu sliku. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

RAK

POSAO Važno je da svoju energiju usmerite na pravilan način, ali i da budete deo tima. Danas je to formula za uspeh. LJUBAV Privlači vas dosta starija osoba i danas konačno možete da očekujete poziv i susret. Neće biti kao što očekujete. ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.