Dnevni horoskop za 2. septembar 2018.
Dnevni horoskop za 2. septembar 2018.

Dnevni horoskop za 2. septembar 2018. Nedelja je pred nama, dan koji bi bilo poželjno iskoristiti za odmor, meditaciju, u opuštajućoj atmosferi, hraneći svoje telo i um dobrom energijom, jer naredna nedelja donosi nam pregršt aspekata s kojima se moramo boriti.

Dakle, danas ugodite sebi, ne izlažite se nepotrebnom stresu, ne budite u društvu onih koji vam ne prijaju, već ako želite da budete sami, onda je to i najbolje po vas, piše današnji dnevni horoskop.

Sve drugo neka čeka, danas ste vi sebi na prvom mestu. Oslobodite se nakupljenog stresa, razdvojite bitno od nebitnog i fokusirajte se na prave i vredne stvari u svom životu. Ono što nam predstoji u narednoj nedelji traži vaš maksimum. Odmarajte.

Ovan

POSAO

Imate utisak da ste bolje informisani od svoje okoline i zato kategorično odbijate komentare ili savet koji vam upućuju saradnici. Nema razloga da preuveličavate lične mogućnosti ili da naivno verujete u nečiju hvalisavost.

LJUBAV

Potisnite svoju sujetu i bez velikog predomišljanja prihvatite novu ideju koju predlaže voljena osoba. Uskladite svoje misli i osećanja kako bi sve bilo mnogo
bolje.

ZDRAVLJE

Potrebno je da poboljšate svoju zdravstvenu preventivu.

Dnevni horoskop za 3. septembar 2018. Sekstil Merkura i Venere će uticati na sve znake, Ovan neraspoložen, Bik sarađuje sa Lavom

Dnevni horoskop za 2. septembar 2018.
Dnevni horoskop za 2. septembar 2018.

Bik

POSAO

Bez obzira na veliku upornost ili na taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih promena. Odgovori koje očekujete stižu sa velikim zakašnjenjem i to se odražava na vaše raspoloženje.

LJUBAV

Nema razloga da se ponašate suviše ćudljivo ili tajanstveno u društvu voljene osobe. Nepotrebno pobuđujete nečiju sumnju zbog svoje nisigurnosti ili nerazumevanja.

ZDRAVLJE

Prijaće vam iskreni razgovor ili psihološka relaksacija, opustite se.

Blizanci

POSAO

Ne verujete u nečije obećanje ili u priču koja nema dobro pokriće i čvrstu garanciju. Zato insistirate na poznatim činjenicama i testirate različite osobe koje srećete u poslovnim krugovima. Oslonite se na svoj razum.

LJUBAV
Dobro ste raspoloženi i umete da delujete podsticajno na voljenu osobu. Očekuje vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo. Imate mogućnost da napravite dobar izbor.

ZDRAVLJE

Prijaće vam neka dodatna ili sportska aktivnost…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.