Dnevni horoskop za 2. januar 2018

Dnevni horoskop za 2. januar 2018: Devica ne pravi kompromise, Blizanci zapuštaju partnera, Vaga u mirnoj fazi, Vodolija bez opuštanja. Generalno, većina znakova je u padu motivacije. Ovo je današnji dnevni horoskop za 02.01.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

POSAO

Saradnja sa strancima je možda najpovoljnija u ovom periodu pred vama. Nećete odbijati nijednu poslovnu priliku a naročito nešto što je usko vezano za oblast kojom se bavite. Nije na odmet da ponekad napravite bar prioritete. Osoba rođena u znaku Strelca vam na nekom nivou može biti podrška pa se posavetujte slobodno uz jednu popodnevnu kafu.

LJUBAV

Možda niste obratili pažnju na osobu u vašem okruženju pa i ne slutite da neko gaji emocije prema vama. Nemojte prebrebrzo donositi odluke.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na imunitet.

Dnevni horoskop za 2. januar 2018

BIK

POSAO

Bavićete se najviše poslovima koje ste do sada izvršavali. Neke veće promene neće biti pa samim tim nema veće mogućnosto za konkretno poveću sumu novca. Još uvek ste u statusu kvo po nekim pitanjima pa i ne želite ponekad da saslušate osobe iz okruženja iz čiste tvrdoglavosti.

LJUBAV

Mnogi predstavnici vašeg znaka ne žele da przinaju jednu simpatiju iz svog okruženja. Mada je sve očigledno vama treba još vremena na putu ka donošenju odluka na ovom segmentu.

ZDRAVLJE

Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

POSAO

Imaćete malo naporniji dan. To neće biti razlog da odustajete od zadataka koje budete rešavali. Samouvereni ste i to vam je ovaj put jako dobro i izuzetno povoljno jer nemate nameru da se drugačije postavite pa i u samom poslu. Vaše finansije su zagarantovane pa nemate veće brige.

LJUBAV

Partner može biti više zapušten u ovoj priči. Posvetite im malo više pažnje ovaj put kako se ne biste iznenadili njihovim iznenadnim odlaskom.

ZDRAVLJE

Manja glavobolja je ovaj put prisutna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.