Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 2. januar 2018: Lav spreman za nove emotivne izazove, Jarac misli samo na posao, Ovnu oslabljen imunitet

JARAC

POSAO

Karijera vam je primarna, nećete ići na sitnije stvari i na sitniji novac jer smatrate da su vam primarno potrebno malo veće mogućnosti kako bi do kraja sproveli zacrtani cilj vezan za ideju dubokog dzepa. Nećete imati veća osporavanja na ovom segmentu i možete očekivati i nečiju podršku a naročito osoba rođenih u znaku Vodolije.

LJUBAV

Ovaj put ćete procvetati uz osobu koja je kraj vas a oni slobodni mogu očekivati zanimljiva dešavanja na polju ljubavi od osoba rođenih u znaku Riba, Bika ili Raka.

ZDRAVLJE

Nećete se mnogo žaliti.

Dnevni horoskop za 2. januar 2018

VODOLIJA

POSAO

Malo pažnje posvećujete poslovima kojima se bavite. Niko vam ne brani da se više angažujete ali vaš stav je ovaj put neprikosnoven u vezi zamorne situacije koja se nazire pa i nećete hteti više da postignete, Možda ćete sa tim stavom nekoga dovesti u neprijatnu situaciju.

LJUBAV

Osoba rođena u znaku Jarca je ovaj put prava prilika ako ste slobodni. Zauzeti neće biti u prilici da se opuste jer se osećaju na distanci sa osobom koju vole.

ZDRAVLJE

Nesanica.

RIBE

POSAO

Saradnja sa osobama u inostranstvu izuzetno je povoljna pa se sugeriše velika promena na polju aktivnosti i morate biti spremni na velike izazove kako bi savladali veštine na novom tržištu. Podrška osoba rođenih u znaku Ovna i Jarca će biti na zavidnom nivou.

LJUBAV

Jedna osoba je dovoljno zainteresovana za vas, a vi morate biti spremni na kompromis. Izađite sa osobom koja vam se nesebično nudi.

ZDRAVLJE

Nije na odmet da posetite stomatologa.

luftika.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.