Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 19. septembar 2020. Ovan nestrpljiv, Bik racionalan, Blizanci odmarajte,...

Dnevni horoskop za 19. septembar 2020. Ovan nestrpljiv, Bik racionalan, Blizanci odmarajte, Rak nije u kondiciji

189
0
Dnevni horoskop za 19. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 19. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 19. septembar 2020. Miran je i ovaj dan poput prethodnog, velikih dešavanja nema, sve je dakle na vama kako ćete urediti vikend.

Predlažemo kratak beg iz gradova, punjenje paterija u prirodi, aktivnosti poput pešačenja, planinarenja, piknika sa prijateljima… Mogućnosti je mnogo, na vama je samo da izaberete i prepustite se izboru, piše današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO Novi događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. LJUBAV Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe kada vam se ne dopadaju. ZDRAVLJE Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

Dnevni horoskop za 20. septembar 2020. Interesantan susret čeka Ovnove, Bikovima komplikacije na poslu, Blizanac umoran

Dnevni horoskop za 19. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 19. septembar 2020.

BIK

POSAO Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite, donosite neku razumnu odluku. LJUBAV Partner tačno zna, na koji način može da vam ugodi ili da vas obraduje. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020. Vagama stiže novac, Škorpija je tempirana bomba, Strelac i Devica moraju da počnu da kontrolišu situaciju, Jarac da se čuva povreda

BLIZANCI

POSAO Stalo vam je da pronađete efikasno rešenje, tako da se ne obazirete previše na različite komentare. LJUBAV Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja u granicama realnih mogućnosti. Cenite to! ZDRAVLJE Više spavajte.

Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2020. Ovan se ludo provodi, Bik otvoren, Blizancima moguć novi početak, Rakovima situacija nešto bolja na emotivnom planu, Lav rešava trzavice iz prošlosti…

ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.

RAK

POSAO Ne dopada vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. LJUBAV U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo. Stalo vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. ZDRAVLJE Niste u kondiciji…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.