Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 19. mart 2019. Ovan radi sa Blizancem, Bik flertuje...

Dnevni horoskop za 19. mart 2019. Ovan radi sa Blizancem, Bik flertuje na poslu, Rak ima pune ruke posla, Lav uživa u životu, Devica je danas loše volje, Vaga je srećna

42
0
Nedeljni horoskop od 27.9. do 4.10.2020
photo arizona

Dnevni horoskop za 19. mart 2019. Ovan radi sa Blizancem, Bik flertuje na poslu, Rak ima pune ruke posla…

…Lav uživa u životu, Devica je danas loše volje, Vaga je srećna, piše stil.kurir.rs

OVAN

Sa Blizancem biste mogli da ostvarite pozitivnu poslovnu saradnju koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Priželjkujete da vam se desi neka nova ljubavna veza i spremni ste za nova dešavanja. Prolazna glavobolja.

BIK

Današnji dan nije dobro postavljen za nove poslovne poduhvate ni za bilo kakva važna dešavanja. Postoji fatalna privlačnost između vas i jedne osobe koju često srećte u poslovnom okruženju. Moguća je nesanica.
Dnevni horoskop za 19. mart 2019.
Dnevni horoskop za 19. mart 2019.

BLIZANCI

Spremni ste da pokažete inicijativu oko promena koje je neophodno napraviti u poslovnom okruženju. Uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Problemi sa nervima.

RAK

Možete da očekujete poboljšanje i pozitivne okolnosti da dođete do željenih promena na ovom polju. Ako imate partnera možete da očekujete da ćete sa njim imati miran dan. Vam se neko iz prošlosti. Manji problemi sa očima…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.