Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 18. maj 2018. Merkur u trigonu sa Saturnom, pred...

Dnevni horoskop za 18. maj 2018. Merkur u trigonu sa Saturnom, pred nama je dan idealan za rešavanje finansijskih i poslovnih pitanja.

30
0
Dnevni horoskop za 18. maj 2018.
Dnevni horoskop za 18. maj 2018.

Dnevni horoskop za 18. maj 2018. Danas je petak, a s njim nam Merkur stupa u trigon sa Saturnom – ovo je jedan savršen dan pred svima nama! Trigon nam donosi obilje intelektualnog, promišljenog, izuzetnog, nadasve originalnog!

Trigon koji pokreće vijuge, studentima na ispitu, poslovnim ljudima u ključnim trenucima. Koncentracija je na najvišoj mogućoj tački danas, iskoristite to za stvari koje su vam bitne, piše današnji dnevni horoskop. Dan je savršen za organizaciju i preraspodelu poslova. Obavite stvari koje već neko vreme čekaju na vas. Ne libite se da potražite pomoć iskusnijih od sebe. Uvek je dobro naučiti nešto novo.

Ovan

POSAO Planirate da se posvetite nekom poslu od ranije. Bilo bi dobro da to ostvarite jer može iskrsnuti neka nova ideja. LJUBAV Previše energije trošite na nevažne stvari, a ne primećujete ozbiljne probleme. Partner pokazuje nezadovoljstvo. ZDRAVLJE Problemi sa leđima.
Dnevni horoskop za 18. maj 2018.
Dnevni horoskop za 18. maj 2018.

Bik

POSAO Nerviraju vas tuđi komentari i najviše bi vam odgovaralo da možete da se isključite i obavljate svoj posao. Pa tako i uradite, isključite se i radite ono što mislite da treba da se radi! LJUBAV Kreirajte odnos onako kako želite. Partner neće imati ništa protiv da malo vi preuzmete inicijativu, a i vama će to sigurno prijati. ZDRAVLJE Morate unositi više vode.

Blizanci

POSAO Imate utisak da vas okolina odbacuje i da vam nešto sprema iza leđa. Nemojte pokazivati svoje neraspoloženje. LJUBAV Ljubavni život je sasvim zadovoljavajući već neko vreme. Osećate se dobro pored osobe koju ste izabrali. Samo uživajte! ZDRAVLJE Uzimajte vitamine…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.