Dnevni horoskop za 17. maj 2018

Dnevni horoskop za 17. maj 2018: Predah je ono što obeležava današnji dan, posvetite ga zato sebi i bližnjima, koje ste ovih dana pomalo zapostavili zbog potrebe da komunicirate s drugim ljudima preko raznih vidova komunikacije.

Bliži se vikend, mogli biste krenuti s planovima kako ga provesti, a na pragu smo letnje sezone i odmora, ponude su raznolike, na vama je da birate, pišeDanašnji dnevni horoskop.

Mars je u Vodoliji i budi potrebu za trošenjem energije na pravi način, aktivno, spontano, nošeni trenutkom. Provedite dan tako da vam prija, vi znate najbolje kako.

Ovan

POSAO

Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima. Nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovni uspeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.

LJUBAV

Delujete uznemireno i zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 17. maj 2018

Bik

POSAO

Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost.

LJUBAV

Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Blizanci

POSAO

Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost.

LJUBAV

Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.