Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 16. septembar 2020. Vagama posao ide od ruke, Škorpija demotivisana, Strelac nadmen, Jarac diplomata, Vodolija vredna

STRELAC Dnevni horoskop za 16. septembar 2020.

O kolegama nemate povoljno mišljenje i to pokazujete na otvoren i nadmen način. Ljubav je u fazi stagnacije i imate utisak da vam stižu na naplatu greške iz prošlosti. U fizičkom smislu se osećate snažno i dobro.

JARAC

Koristite izreku da lepa reč i gvozdena vrata otvora i na taj način postižete poslovne ciljeve. Danas iznenada dobijate priliku da ostvarite ljubavnu avanturu. Zdravlje vam je dobro. Osećate se mlado i lepo.

Dnevni horoskop za 16. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 16. septembar 2020.

VODOLIJA

Jako ste vredni, organizovani i sa puno uspeha odrađujete poslovne obaveze. Lebdite na krilima ljubavi i intenzivno komunicirate sa partnerkom. Mogući su problemi sa nesanicom tako da ćete teško zaspati.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

RIBE

Posao vas inspiriše i sve obaveze odrađujete kvalitetno, odgovorno i bez zastoja. Osećate emotivnu sigurnost, što vam jako prija i daje osećaj moći. Na polju zdravlja moguć je hormonalni disbalans.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.