Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. april 2017: Vaga zrači, Strelac uživa a Biku...

Dnevni horoskop za 14. april 2017: Vaga zrači, Strelac uživa a Biku zavide

48
0
Dnevni horoskop za 14. april 2017

Dnevni horoskop za 14. april 2017: Ovan napreduje, Biku zavide, nesuglasice pred Blizancima, Rak mašta, Lav previše radi, Devica komplikuje sve, Vaga zrači, bonus za Škorpiju, Strelac uživa, Jarac ima podršku, a Vodoliju i Ribe služi zdravlje. Ovo je današnji horoskop za danas 14.04.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Napredujete iz dana u dan. Ovakva dinamična atmosfera vam potpuno odgovara. Ovo je u potpunosti energija koja Vama odgovara. Ljubav Iznenađenjima nikad kraja – taman ste mislili da je sve propalo kada vas voljena osoba pozitivno iznenadi. Zdravlje Pazite se struje.

BIK

Posao Ako ste u procepu šta i kako da uradite, morate da se povučete neko vreme i da saberete kako dalje da nastavite akciju. Ljubav Sve je u svaršenom redu. Drugi vam zavide. Zdravlje Blagi pad imuniteta. Dnevni horoskop za 13. april 2017

BLIZANCI

Posao Nesuglasice među kolegama postaju sve veće. Uopšte vam nije jasno zašto se okolina ne bavi pravim problemima, već trivijalnostima. Ljubav Ponekad imate utisak da sve što činite za partnera nije dovoljno dobro. Zdravlje Dobro.

RAK

Posao Nekadašnji saradnici vam nude da započnete novi projekat sa njima. Shvatite ovo kao veliki kompliment i ugrabite priliku. Ljubav Maštate o idealnom partneru. Mogli biste da se aktivirate kako biste ga pronašli. Zdravlje Odlično se osećate.

LAV

Posao Jasno je da ste vođa ali ako ne odmorite, možete se razbolite. Neka i drugi rade. Ljubav Ne odgovarate na udvaranje na radnom mestu. Smatrate to neprikladnim. Zdravlje Upala grla.

DEVICA

Posao Pokušavate da pronađete nekoliko rešenja za tako jednostavan problem. Nema potrebe da toliko komplikujete stvari. Ljubav Probajte da nađete zajednički jezik sa partnerom. Ne može sve uvek da bude po vašem. Zdravlje Migrena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.