NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020.
NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020.

Dnevni horoskop za 13. februar 2019. Mars je danas u konjunkciji sa Uranom i ovo je jedan od onih dana koji nam donose dosta ozbiljnih problema, ali ima razloga zašto je to zapravo u neku ruku dobro…

Nemir, strah, nervoza, ćutljivost, paranoja, nagli postupci bez razmišljanja, odsustvo razuma, sve su to obeležja koja će da okarakterišu ovu sredu. Ali u isto vreme sva ova silina energije ove konjunkcije učiniće da se i ogromne gromade pokrenu, i to onako naglo, brzo.

Nekim stvarima u životu ovakvi radikalni potezi su zapravo i potrebni da bi druge stvari imale prokrčen put da bi delovale. Svakako shvatite ovo i kao upozorenje da ne odete u krajnost, ne preterate i zaustavite se na vreme, piše današnji dnevni horoskop.

Ne dozvolite da se otmu stvari kontroli! Druga krajnost vodi u destrukciju, nasilje, i to je ono što danas vreba ukoliko se sasvim prepustite.

Ovan

POSAO

Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju.

LJUBAV

Voljena osoba deluje vrlo inspirativno na različite načine i ume uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop za 14. februar 2019. Mars danas izlazi iz Ovna i ulazi u Bika. Ovnove kritikuju iza leđa, Bikovi kontrollišite svoje reakcije.

Dnevni horoskop za 13. februar 2019.
Dnevni horoskop za 13. februar 2019.

Bik

POSAO

U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane.

LJUBAV

Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom.

LJUBAV

Izbegavajte osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.