Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 13. februar 2019. Mars u konjunkciji sa Uranom donosi...

Dnevni horoskop za 13. februar 2019. Mars u konjunkciji sa Uranom donosi dan prepun nemira i problema.

61
0
NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020.
NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020.

Dnevni horoskop za 13. februar 2019. Mars je danas u konjunkciji sa Uranom i ovo je jedan od onih dana koji nam donose dosta ozbiljnih problema, ali ima razloga zašto je to zapravo u neku ruku dobro…

Nemir, strah, nervoza, ćutljivost, paranoja, nagli postupci bez razmišljanja, odsustvo razuma, sve su to obeležja koja će da okarakterišu ovu sredu. Ali u isto vreme sva ova silina energije ove konjunkcije učiniće da se i ogromne gromade pokrenu, i to onako naglo, brzo. Nekim stvarima u životu ovakvi radikalni potezi su zapravo i potrebni da bi druge stvari imale prokrčen put da bi delovale. Svakako shvatite ovo i kao upozorenje da ne odete u krajnost, ne preterate i zaustavite se na vreme, piše današnji dnevni horoskop. Ne dozvolite da se otmu stvari kontroli! Druga krajnost vodi u destrukciju, nasilje, i to je ono što danas vreba ukoliko se sasvim prepustite.

Ovan

POSAO Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. LJUBAV Voljena osoba deluje vrlo inspirativno na različite načine i ume uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop za 14. februar 2019. Mars danas izlazi iz Ovna i ulazi u Bika. Ovnove kritikuju iza leđa, Bikovi kontrollišite svoje reakcije.

Dnevni horoskop za 13. februar 2019.
Dnevni horoskop za 13. februar 2019.

Bik

POSAO U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane. LJUBAV Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom. LJUBAV Izbegavajte osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba. ZDRAVLJE Posetite stomatologa…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.