Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 12. maj 2018. Sunce u trigonu sa Plutonom, ...

Dnevni horoskop za 12. maj 2018. Sunce u trigonu sa Plutonom, Ovan cenjen u krugu saradnika, Rak snalažljiv, Škorpija ambiciozna.

43
0
Dnevni horoskop za 12. maj 2018
Dnevni horoskop za 12. maj 2018

Sunce u trigonu sa Plutonom danas, dobar dan je pred nama, iskoristite ono što vam nudi, a to je jedna jaka motivaciona energija, s kojom možete postići mnogo toga…

Ponajpre možete promeniti neke stvari u vezi samog sebe, a potom promene koje budete uradili spontano će menjati okolinu. Uz sve to, gledajte da eliminišete negativnu energiju time što ćete se rešiti starih nepotrebnih stvari, ali i misli za koje intuitivno osećate da vas guše i koče, ne donoseći ničeg dobrog, piše današnji dnevni horoskop. Danas je i Merkur u kvadratu sa Marsom, pa kao takav donosi dozu nemira sa sobom, neki bes zbog nekih prastarih razloga. Biće nepotrebnog vređanja, reči danas bodu poput sečiva… Burne reakcije, izmenjeno stanje uma, ljutnja, ona konačna, zapečaćena… Budite pažljivi u svemu ovome danas, ne dajte da se situacija otme kontroli.

Ovan

POSAO Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima. LJUBAV U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu sa bliskom osobom. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 12. maj 2018
Dnevni horoskop za 12. maj 2018

Bik

POSAO Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš način rada. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. LJUBAV Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost. ZDRAVLJE Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. LJUBAV Potrebno je da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno. ZDRAVLJE Dobro se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.