Merkur u Ovnu do 6. maja 2019

Mlad Mesec u Biku 15. maja 2018: Prelepa pozicija ovog Meseca u rascvetaloj i probuđenoj prirodi pruža nam da dišemo punom plućima i uživamo u svim blagodetima prirode. Sada možemo svi da uživamo u svemu što nam daje lepotu, mirise koji se šire, magnetnu privlačnost i snažna osećanja . Mesec u Biku se raduje svim ovozemaljskim uživanjima pa bi bilo dobro da sada svi sebi ugodimo i opustimo se dok će biti i pojedinih znakova koji su tvrdoglavi.

Pojedini znaci misle da je opuštanje nešto na čemu se gubi vreme i prelazi u dosadu pa se bune . Svi koji ne mogu da se opuste i uživaju u ovom lepom prolećnem mesecu nisu u stanju da shvate vas i vaša osećanja. Sada je vrlo povoljno ostaviti poroke na mlad Mesec kao što su neizmerni unosi hrane, slatkiša, nekontrolisano trošenje novca, alkohol, itd…Baš na današnji dan Uran menja znak i prelazi iz Ovna u Bika gde će duži niz godina boraviti sa iznenadnim promenama, kako na bolje, tako i na manje dobro što sve zavisi kroz koje vaše polje tranzitira i koje planete pokreće tj. aspektuje, piše astrolog Željka Knežević.

Mlad Mesec u Biku 15. maja 2018

Veliki preokreti se dešavaju u zemljanom Biku.  Neka vam budu lepe nove promene i novi počeci!

Šta pojedinačni znaci mogu da očekuju od mladog Meseca u Biku:  

OVAN

Vi možete imati neka iznenađenja u vezi sa novcem. Pojedini Ovnovi baš sada se mogu odlučiti za neku bitnu kupovinu. Sve se vrti oko naplate duga ili plaćanja nekih računa koje dugujete. Vama će laknuti jer Uran napušta vaš znak gde je bio poslednjih 7 godina i odmah kreće u akciju da menja vaše misli i fizički izgled.

BIK

Potrebno je da krenete da radite odmah sve što ste isplanirali da ne biste propustili dobit. Mnogi Bikovi dobijaju novi polet u narednih pola godine. Uran, planeta revolucije i promena, ulazi u vaš znak i pravi promene u ljubavi, novcu i životu uopšte na duži niz godina. Moguća je i neka veća kupovina uz dozu zabrinutosti.

BLIZANCI

Znatne promene su moguće sa ljudima sa kojima ste bili dobri, jer nešto ne štima u komunikaciji i odgovorima. Ovaj mlad Mesec na neki način vas pravi osetljivim dok će pojedinim Blizancima otvoriti oči kada je vaša slabost u pitanju. Moguć je i neki zdravstveni problem koji sada ne treba zanemariti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.