Dnevni horoskop za 12. maj 2017

Dnevni horoskop za 12. maj 2017: Danas, u petak, Mars je već u trigonu sa Jupiterom, pa se volja polako budi, poput spasioca koji želi da zaštiti slabije, nezaštićene i ugrožene. U svemu ćete videti nepravdu (Mars trigon Jupiter u Vagi) i imaćete nezadrživu potrebu to da ispravite i zaštitite ugrožene. Neptun i dalje pravi kvadrat sa Marsom, pa neke situacije nećete shvatati najrealnije, zato nemojte prenagliti dok dobro ne razmislite, jer ništa ne mora biti kako izgleda. Danas je moguće da ćete imati prijatne susrete sa partnerima iz inostranstva, u svakom slučaju razgovori će biti plodonosni.

Želimo vam lep dan, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.

LJUBAV

U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu sa bliskom osobom. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BIK

POSAO

Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš način rada. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

BLIZANCI

POSAO

Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.

LJUBAV

Potrebno je da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RAK

POSAO

Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju.

LJUBAV

Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.