Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 11. maj 2017: Zanimljiv susret za Bika, Vaga je...

Dnevni horoskop za 11. maj 2017: Zanimljiv susret za Bika, Vaga je napeta, Ribe rešavaju emotivne dileme

95
0
Dnevni horoskop za 11. maj 2017

Dnevni horoskop za 11. maj 2017: Četvrtak je, odmah na startu da vam kažemo – obratite pažnju na energije koje dolaze nam danas. Mars u Blizancima je u kvadratu sa Neptunom u Ribama bi mogao malo da unese zbrku, pogrešna tumačenja. Međutim tu je i trigon Merkura u Ovnu sa retrogradnim Saturnom u Strelcu, treći po redu. Danas je razum i njegov glas najvažniji za nas, slušajte ga dobro!

S Mesecom u Strelcu, raspoloženje će biti dosta bolje i sve će izgledati drugačije, piše Današnji dnevni horoskop. Danas imamo čak dva aspekta na nebu, a to je Merkur trigon Saturn i Mars kvadrat Neptun. S jedne strane sumnjičavost u sve i svašta, moralizam i analiza (Merkur trigon Saturn), a s druge strane snaga kao da nestaje, gubi se i volja koja je vrlo promenljiva ili je nema (Mars kvadrat Neptun). Klonite se danas čudnih osoba ili osoba koje su pod nekim dejstvima droga ili lekova. Slušajte svoj um i razum i ne povodite se danas za sumnjivim tipovima ljudi ili onima koje slabo poznajete. Ugodan dan svima.

OVAN

POSAO Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima. LJUBAV Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vredan rizika. ZDRAVLJE Niste u kondiciji.

BIK

POSAO Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju. LJUBAV Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijatnosti u emotivnom životu. ZDRAVLJE Odlično.

BLIZANCI

POSAO Ponekad Vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje u društvu saradnika. LJUBAV Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje. ZDRAVLJE Potreban Vam je odmor.

RAK

POSAO Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubedjuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji. Potrebna Vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere. LJUBAV Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji. ZDRAVLJE Previše ste napeti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.