Dnevni horoskop za petak 8 septembar 2017
Dnevni horoskop za petak 8 septembar 2017

Dnevni horoskop za 10. avgust 2017: Ovan i Devica imaju dobru saradnju, Bik ima podršku Raka, Blizanci takođe imaju podršku, Lav dobro zarađuje, pred Vagom je naporan dan, Škorpija i Strelac samostalni, Jarac besan, Vodolija puna entuzijazma, a Ribe mogu da se oslone samo na sebe. Ovo je današnji horoskop za 10.08.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Ono što vi smatrate uspehom ne mora i jedna Devica, koja ima veliki upliv u vaš projekat koji trenutno radite. Na nekim mestima su potrebne određene korekcije, ovaj put.

Ljubav

Imali ste na mu neke stvari na emotivnom planu da pokrenete ali ste od toga pomalo odustali. Jedan Jarac može da vas ipak motiviše.

Zdravlje

Manja nervoza.

BIK

Posao

Dovoljno ste samostalni za svaku vrstu odnosa u poslovnom smislu. Podrška od jednog Raka neće izostati.

Ljubav

Ukoliko ste sami, ne očajavajte nešto konkretno možete postići ukoliko se budete dovoljno zainteresovali za jednu osobu ovaj put. Ne odustajte od jednog Raka.

Zdravlje

Solidno.

Dnevni horoskop za 10. avgust 2017

BLIZANCI

Posao

Niste sami u aktivnostima, koje želite da sprovedete u toku dana. Ukoliko ste mislili da nemate na koga da se oslonite možete biti u problemu psihičke prirode.

Ljubav

Postavljate jači temelj na svom emotivnom segmentu i ne žalite za detaljima koji nisu bili baš savršeni, koliko su se stvari događale, po inerciji.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

RAK

Posao

Nije loša solucija da se vratite na propuštene detalje i pokušate nešto da konačno privedete kraju. Ostali ste dovoljno udaljeni od problema, koje ste morali već da rešite.

Ljubav

Pokazujete dozu entuzijazma i uviđate da ste pobedili sopstveni strah. Neko bi mogao da vam bude isuviše drag ovaj put.

Zdravlje

Opuštajte se.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.