Home ASTRO ZVEZDE ZNAJU KAD JE PRAVO VREME ZA BRAK: Najbolji i najgori datumi...

ZVEZDE ZNAJU KAD JE PRAVO VREME ZA BRAK: Najbolji i najgori datumi za venčanje u 2017. prema astrolozima

260
0

Ako želite srećan brak, a planirate venčanje u 2017. godini, astrolozi daju spisak datuma koje treba obavezno da izbegnete!

Astrolozi tvrde da je važno odabrati najbolje datume za venčanje. Postoje neka lična pravila, koja su uslovljena vašom natalnom kartom – datumom, satom i mestom rođenja, piše Lovesensa. Isto važi i za vašeg partnera, za najpreciznije predviđanje idealno bi bilo ukrstiti podatke iz vaše i njegove natalne karte. Međutim, postoje i neka generalna pravila, koja se odnose na sve – pre svega da treba izbegavati vreme retrogradnog kretanja Sunca i Meseca, kao i ličnih planeta, a nije povoljno ni vreme izgona, egzaltacije i pada Venere.

Kada su ovi važni termini u 2017. godini?

Prvo pravilo je dosta lako primeniti u 2017. godini, jer Sunce i Mesec ne idu retrogradno, a Mars je u direktnom hodu tokom cele godine. Ostale sa spiska ličnih planeta – Merkur i Venera – utiču na 5 perioda koje treba izbegavati: 1 – 8. januar (retrogradni Merkur u Jarcu i Strelcu), 4. mart – 15. april (retrogradna Venera u Ovnu i Ribama), 9. april – 3. maj (retrogradni Merkur u Biku i Ovnu), 12. avgust – 6. septembar (retrogradni Merkur u Devici i Lavu) i 3 – 22. decembar (retrogradni Merkur u Strelcu). Znači, po prvom pravilu, najpovoljniji datumi za venčanje su:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.