Dnevni horoskop za 7. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 7. decembar 2020.

Saturn u Jarcu će ovih dana (7. i 8. novembra) smanjiti vitalnost i svetlost Sunca u Vagi. Reč je o zahtevnom aspektu koji nam često odnosi povećanu odgovornost i suočava nas s problemima koje treba rešiti kako bismo mogli da idemo dalje. Strahovi i nesigurnosti bi mogli da nam naruše odlučnost, pa i samopouzdanje.

Pitamo se možemo li izaći na kraj s tim izazovima?

Nesumnjivo je da znamo i možemo. Bitno je da ono što nam se događa ne doživimo kao nepremostivo, piše astrolog Julijana Oremović. Nije veće od nas. Okolnosti i ljudi nam ne mogu oduzeti snagu i moć. Mi smo ti koji odlučujemo. Naš doživljaj onoga što se odvija pred nama je ključan. Pustite ego, tražite ono što je najbolje za vas i sve osobe uključene u priču, ako postoje.

Neke od tema ovog aspekta mogu biti odnosi sa starijim osobama, autoritetima, partnerski odnosi, pitanje poverenja, stabilnosti i odgovornosti, teskoba, nerešeni problemi iz prošlosti.

Uložite trud, isplatiće vam se.

Nemojte olako odustati i dignuti ruke od onoga što vam je bitno.

Udaljite se od osoba koje vas kritikuju ili vam otežavaju ispunjenje obaveza.

Imajte na umu da nas ne mogu svi prihvatiti i potvrditi. Tražite potvrdu unutar sebe.

Pogledajte svoje strahove u oči, nasmešite im se. Strahovi su igra uma.

Ne izbegavajte neminovno, beg od onoga što vas opterećuje je nemoguć. Ono od čega bežite, trči za vama.

Sunce je simbol autentičnosti, naše jezgro. Kad na to naleti Saturn, dolazi do suočavanja jer sve što je netačno, lažno mora biti odbačeno, a to nekad može biti zahevno jer volimo da se držimo za poznato koliko god nam ono nekad otežavalo napredovanje.

Saturn traži kraj, završetak nečega i on će uvek zapljeskati dobro obavljenom poslu i doneće vam nagrade. Zato nemojte odustati od onoga što vam je bitno. Odbacite trenutno ono što je manje važno. Fokusirajte se samo na bitno!

Ovaj aspekt mogao bi najviše da utiče na pripadnike Vaga, Ovna, Jarca i Raka, kao i na one koji imaju podznak u tim znakovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.