ASTRO

Venera u Škorpiji od 8. oktobra do 1. novembra 2019: Sada idemo na sve ili ništa – ili volimo duboko ili intenzivno mrzimo, sredina ne postoji

Od 8. oktobra do 1. novembra Venera će se kretati jednim od najmističnijih znakova Zodijaka. Poprimiće obeležja Škorpije što će se odraziti i na naš pristup ljubavi, odnosima i novcu.

S ovom Venerom idemo na sve ili ništa, kao da ono u sredini ne postoji. Ili volimo duboko, predano, intenzivno ili mrzimo. Taj ples na žici između krajnosti je silno snažan i nabijen emocijama. Ne možemo da se obuzdamo, piše astrolog Julijana Oremović.

Idemo duboko, ispod površine, želimo da otkrijemo sve o partneru, ali i o onome što nas ometa da u ljubavi budemo zadovoljni.

Ne tolerišemo neiskrenost i laži.

Postajemo čak i opsesivni, naročito kad se zaljubimo. Ne možemo njega/nju izbaciti iz misli.

S ovim tranzitom češće se suočavamo s ljubomorom, posesivnošću, kao i s manipulacijama i kontrolom.

Osveta je oružje kojim se borimo protiv izdaje i napuštanja. Ova Venera želi da kazni onoga ko ju je povredio.

Venera u Škorpiji od 8. oktobra do 1. novembra 2019.

Venera u Škorpiji od 8. oktobra do 1. novembra 2019.

Seks postaje izuzetno bitan u odnosima i ako na tom polju postoje problemi, može doći do udaljavanja, čak i do prekida veze.

Tema novca u odnosima je česta pojava. Novac može biti predmet spora s partnerom, ali često i prilika da se profitira od resursa i novca drugih ljudi.

Njena boja je crna. Kožnim odevnim predmetima naglašavaju seksepil, isto kao i zavodljivim donjim rubljem.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Pod njenim tranzitom u znaku Škorpije češće se događaju ljubavni trouglovi ili započinju odnosi sa zauzetim ili osobama u braku. Isto tako, ubacujemo se u odnose kojima dominiraju strast i fizička privlačnost.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.