ASTRO

VENERA U RAKU – ljubav i sigurnost, romantični i sentimentalni impulsi

Posle produženog boravka u razigranom znaku Blizanaca Venera je 7. avgusta prešla u sentimantalnog i osećajnog Raka, gde će se zadržati skoro mesec dana (do 6. septembra).

Ona je ovde mahom mekana (nekad samo iznutra ili je naizgled takva), romantična, željna pažnje, brige, maženja i nisko-frekventno posesivna.

Jer za razliku od prethodnog položaja gde je više delovala kroz mladalačku razigranost, flert i prijatne reči Venera je sada nešto sasvim drugačije – pre svega u njenom uticaju je naglašena želja i potreba za sigurnošću, za www.astrosudbina.com piše astrolog Aleksa Noveski.

VENERA U RAKU - ljubav i sigurnost, romantični i sentimentalni impulsi

VENERA U RAKU – ljubav i sigurnost, romantični i sentimentalni impulsi

Osobe sa položajem ovakve, relativno snažnije i naglašenije Venere umeju biti veoma obzirne, brižne i nežne prema porodici i voljenima, ali sa druge strane upravo nezadovoljena potreba da se bude siguran/bezbedan na ljubavnom planu i dovodi neretko i do želje istih da manipulišu, varaju ili da jednostavno vole da pate i patetišu u periodima vraćajući se iznova nostalgično u prošlost.

Veoma je bitno naučiti i pokazati nežnu stranu sebe sa Venerom u znaku kojim vlada Mesec, ne biti krut već opušten kako bi postojala istinska emotivna prisutnost u odnosima.

*Astrologa Aleksu možete kontaktirati klikom na naranžastu ikonicu sa leve strane, pozovite ili ćaskajte sa astrologom!💕 Jedan lajk puno znači 💕

Žene sa Venerom u Raku često imaju sentimentalniji sistem vrednosti i mogu biti veoma vezane za porodičnije i tradiocionalnije obrazce, ali takođe imati i detinjastu crtu. Muškarci mogu tražiti majku u partnerki ili pak preferirati ljubavnice sa kojima i u kojima postoji siguran, "domaćinski" potencijal...nastavak na sledećoj stranici...

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.