VENERA U RAKU - ljubav i sigurnost, romantični i sentimentalni impulsi
VENERA U RAKU - ljubav i sigurnost, romantični i sentimentalni impulsi

Posle produženog boravka u razigranom znaku Blizanaca Venera je 7. avgusta prešla u sentimantalnog i osećajnog Raka, gde će se zadržati skoro mesec dana (do 6. septembra).

Ona je ovde mahom mekana (nekad samo iznutra ili je naizgled takva), romantična, željna pažnje, brige, maženja i nisko-frekventno posesivna.

Jer za razliku od prethodnog položaja gde je više delovala kroz mladalačku razigranost, flert i prijatne reči Venera je sada nešto sasvim drugačije – pre svega u njenom uticaju je naglašena želja i potreba za sigurnošću, za www.astrosudbina.com piše astrolog Aleksa Noveski.

VENERA U RAKU - ljubav i sigurnost, romantični i sentimentalni impulsi
VENERA U RAKU – ljubav i sigurnost, romantični i sentimentalni impulsi

Osobe sa položajem ovakve, relativno snažnije i naglašenije Venere umeju biti veoma obzirne, brižne i nežne prema porodici i voljenima, ali sa druge strane upravo nezadovoljena potreba da se bude siguran/bezbedan na ljubavnom planu i dovodi neretko i do želje istih da manipulišu, varaju ili da jednostavno vole da pate i patetišu u periodima vraćajući se iznova nostalgično u prošlost.

Veoma je bitno naučiti i pokazati nežnu stranu sebe sa Venerom u znaku kojim vlada Mesec, ne biti krut već opušten kako bi postojala istinska emotivna prisutnost u odnosima.

*Astrologa Aleksu možete kontaktirati klikom na naranžastu ikonicu sa leve strane, pozovite ili ćaskajte sa astrologom!Žene sa Venerom u Raku često imaju sentimentalniji sistem vrednosti i mogu biti veoma vezane za porodičnije i tradiocionalnije obrazce, ali takođe imati i detinjastu crtu. Muškarci mogu tražiti majku u partnerki ili pak preferirati ljubavnice sa kojima i u kojima postoji siguran, "domaćinski" potencijal...nastavak na sledećoj stranici...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.