Venera u Blizancima od 3. aprila do 7. avgusta 2020: Promena je ključna reč. Zavodiće se rečima a mnogi će sedeti na dve stolice
Venera u Blizancima od 3. aprila do 7. avgusta 2020: Promena je ključna reč. Zavodiće se rečima a mnogi će sedeti na dve stolice

Idemo malo o prijatnijim temama. Nakon teških planeta i njihovih svemirskih susreta koji donose zahtevna iskustva, ovo je priča o Veneri koja će 3. aprila ući u znak Blizanaca i ostati tamo sve do 7. avgusta. Duži period je u pitanju, a razlog tome je njeno retrogradno kretanje koje će trajati od 13. maja do 25. juna.

Venera je planeta ljubavi, odnosa, ona nam pokazuje kakav je naš odnos prema novcu, ali i upire prstom u naš osećaj lične vrednosti.

Njen boravak u znaku Blizanca redovno donosi neku dvojnost, podeljenost, nekad i rastrzanost između više opcija, piše astrolog Julijana Oremović.

S njom tražimo više intelektualne motivacije u odnosima. Zavodi se rečima, putem poruka, kroz društvene mreže i razne aplikacije koje nude mogućnost za nova poznanstva. Ona može doneti i zanimljive susrete u susjedstvu, šetnji, u lokalnoj trgovini…

Konjukcija Jupitera i Plutona od 4. do 7. aprila 2020: Niko nam ne kroji sudbinu, shvatite da su u vama snaga i moć, jači ste nego što mislite

Kako nam je trenutno mogućnost kretanja sužena, verujem da će samci posegnuti za društvenim mrežama kao jednim vidom socijalne, pa i emocionalne interakcije.

Tokom njenog tranzita teže podnosimo monotoniju i rutinu u odnosima. Potrebno nam je neko osveženje, zavođenje, flert, smeh, nešto što će nas izbaciti iz poznate svakodnevice. Promena je ključna reč.

Nije stalna, postojana i dosledna. Nešto će reći, drugo učiniti. Teško joj je verovati, pa se treba prilagoditi toj nekoj neizvesnosti koja bi mogla biti prisutnija u odnosima.

Tu je i velika znatiželja, skupljamo informacije, postavljamo pitanja, želimo što više doznati o osobama koje nas zanimaju.

Površnost je njena mana. Nije odveć emotivna niti romantična, a interes za dubljim zbližavanjem je upitan.

Pun Mesec u Vagi 8. aprila 2020: Devici stiže zaostala isplata, kod Raka tenzije u porodici, Jarac doživljava potpunu transformaciju

Ona je poput leptira koja leti s cveta na cvet. Nešto novo je zanimljivije od onoga što ima pored sebe.

Povećaće se interesovanje prema čitanju, deljenju i razmeni ideja i iskustava. Ona traži kretanje, igru, zabavu, duhovite razgovore, traži ljubavnika od kojeg može nešto naučiti, čuti nešto zanimljivo što će je podstaknuti na razmišljanje.

Budući da je ovdje reč o dvojnosti, često se mogu pojaviti više od dve opcije, dve osobe, sedenje na dve stolice.

Komunikacija u odnosima sada postaje neophodna poput kiseonika. Inače se odnos guši

Ostanite, budite u kontaktu s onima koje volite.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.