Home ASTRO Venera i Neptun u Ribama a Mars u Strelcu 27. januara 2020:...

Venera i Neptun u Ribama a Mars u Strelcu 27. januara 2020: Izazovan aspekt koji na površinu izvlači tenzije ili nas podstiče na impulsivne odluke

95
0
Dnevni horoskop za 31. mart 2020.
Dnevni horoskop za 31. mart 2020.

U ponedeljak, 27.1., Venera i Neptun na 16 stepenu Riba, a Mars na 16 stepenu Strelca. Izazovni aspekt koji na površinu izvlači tenzije ili nas podstiče na impulsivne odluke koje nas udaljuju od stvarnosti.

Čeznemo za ljubavlju, a sami sebe blokiramo. Ne vidimo jasno situaciju u kojoj se nalazimo. Rastrzani smo između prošlosti i budućnosti, piše astrolog Julijana Oremović. Nešto nas vuče unatrag, a imamo poziv iz budućnosti. Tražimo spas u osobama, zagrljajima koji nam trenutno ne mogu pružiti ono što nam treba. Neiskrenost i neverstvo simptomi su bega od istine i problema. Šta ste gurnuli pod tepih? Koga zavaravate, sebe ili partnera? Nadahnite sebe iskrenošću. Pogledajte ono što jeste. Skinite povez preko očiju. Laknuće vam. Istina oslobađa, ma koliko nekad bolna bila. S njom ste uvek na dobitku. Ne ulazite u odnose samo zato što se osećate usamljeno. Može li usputni seks biti lek koji vam sada treba? Čuvajte svoje granice. Uživajte u blizini onih koji su pozitivni i dobronamerni. Uloga žrtve mesto je koje iznova privlači bol i osigurava vam osećaj nemoći. Osnažite se kreiranjem i vizijom bolje budućnosti za sebe. Ostavite prošlost koja vas je povredila i to ne samo jednom. Budite strpljivi i prvo promotrite ono što vam se nudi. Ne morate odmah reći ‘da’. Odlaganje vas može sačuvati od pogrešnog izbora. Žalite li za onim što ste ostavili iza sebe, zapitajte se je li bilo vredno? Ako jeste, probajte još jednom, ako nije – pokušajte oprostiti, osloboditi se osećaja krivice i ne popravljajte nepopravljivo. Mesec se kreće znakom Riba. Poslušajte intuiciju. Zastanite, postavite pitanje, utišajte um, oslušnite potom osećaj u telu. Unutra su svi odgovori. Umorni ste? Usporite. Nemir koji tinja ispod površine želi da vam nešto poruči. Koga birate? Sebe ili nekog drugog? Sretno!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.