Home ASTRO ASTROLOGIJA OTKRIVA PRAVI KARAKTER ŽENA: Vage su sofisticirane i pametne dame, Device...

ASTROLOGIJA OTKRIVA PRAVI KARAKTER ŽENA: Vage su sofisticirane i pametne dame, Device su anđeli koji hodaju zemljom

160
0
Vage su sofisticirane i pametne dame, Device su anđeli od ljudi, astrologija otkriva pravi karakter žena!

Žene rođene u znaku Vodolije su neumorne u svojim ambicijama i vrlo uporne

Ovan

Žene rođene u ovom znaku krase snaga i kontrola. One su rođene vođe i svesne su moći koju imaju, ali je koriste pažljivo i diskretno. Jako su svesne posledica svojih postupaka i retko svoju snagu nameću drugima. Uvek vode druge svojim primerom, a kada su u naponu snage – svet ih gleda sa strahopoštovanjem, piše 24sata.hr Vage su sofisticirane i pametne dame, Device su anđeli od ljudi, astrologija otkriva pravi karakter žena!

Bik

Ove žene krasi snaga volje i karaktera. Tvrdoglave su i podsticajne. Obično su one te koje imaju hrabrosti da brane svoje stavove. Po prirodi su brižne i rado pomažu drugima kada je to potrebno. Malo je žena koje mogu da vole duboko i bezuslovno kao one. Kada se bore, svet se zaustavlja, a kada vole – svet im se divi, otkriva mysticalraven.com.

Blizanci

Žene rođene u znaku Blizanaca su kreatori i mislioci. Prepune su ideja i sposobne su da razmišljaju van okvira. Nisu samo snalažljive, već imaju dovoljno mašte da bi znale da usklade svoje ideje sa sposobnostima. One nikada ne dominiraju, ali ne zato što su slabe, već zato što su svesne svoje snage i koriste je pažljivo. Kada razotkriju svoje ideje, svet se čudi zbog lepote njihovih misli. Vage su sofisticirane i pametne dame, Device su anđeli od ljudi, astrologija otkriva pravi karakter žena!

Rak

Ovde se radi o ženama koje su enigma većini ljudi, malo je onih koji ih razumeju. Ono što se odvija u njihovim glavama s jedne strane može da bude strasno i žestoko, a s druge nežno i velikodušno. Sposobne su da čuvaju svoj život u tajnosti i vrlo su lojalne. Kada vole, tada njihova žestina dolazi do izražaja, a kada mrze – tome se može svedočiti. Ako pokušate da nagađate šta im je na umu, vaš neuspeh bi mogao da bude spektakularan…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.