GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Pretposlednji mlad Mesec ove godine dogodiće se 26. novembra u 16 sati i 6 minuta u znaku Strelca. Jedan je od optimističnijih, onaj koji nas uči da je život pustolovina i kako samo treba imati smelosti pomicati svoje granice i upustiti se u nešto novo, nepoznato, neistraženo pa kuda nas odvede.

Sa Strelcem planiramo budućnost, imamo viziju onoga gde bismo hteli da budemo za nedelju dana, mesec, godinu… A budući da se bliži kraj godine, ne bi bilo loše uzeti papir i olovku, pronaći neko mirno mesto i zapisati svoje ciljeve. Šta želite? Kako vidite sebe u budućnosti, gde, sa kim? Koga i kako volite? Koji posao radite? Šta želite sebi da biste bili zadovoljni i ispunjeni?

U podlozi svega nužno je da postoji vera, piše astrolog Julijana Oremović. Ako verujete da je to moguće, obavili ste već puno posla, ali nemojte zanemariti niti strategiju ostvarenja – šta vam olakšava dolazak na cilj, a šta vidite kao prepreku i kako te prepreke možete zaobići ili ukloniti?

Ovaj mlad Mesec otvara nove prilike za putovanja, povezivanje s udaljenim osobama, za učenje i obrazovanje.

Vladar ovog mladog Meseca je Jupiter u čijoj se blizini nalazi Venera pa su pitanja obilja, uživanja, ljubavi, novca i dobrih prilika naglašeni. Nešto novo nam dolazi u susret. U poziciji smo da uspemo u onome što započnemo, ali samo ako imamo jasnu nameru i razrađen plan.

S druge strane Mars i Uran u izazovnom aspektu stvaraju buntovnu, čak i razaračku energiju. Ljutnja, impulsivne odluke, kraj, raskid, beg od bilo kakve odgovornosti mogu biti teži da se podnesu. Neka pravila se krše. Riskiramo, igramo na slepo. Burno reagujemo na one koji pokušavaju da nas ograniče ili nam nešto nameću. Idemo prema slobodi i oslobođenju, okovi padaju. Neočekivani događaji se mogu pojaviti, ali nemojte reagovati na prvu loptu. Dajte sebi vremena, odlučite dok ste u miru, a ne iz ljutnje. Tema ovog aspekta mogu biti novac, seks, tajna afera, pa i neverstvo. Ovo je i aspekt jake seksualne napetosti koja je zapravo kratkog veka.

Uticaj ovog mladog Meseca osetićemo u narednih nešto manje od mesec dana, do idućeg mladog Meseca koji će biti u znaku Jarca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.