Uskoro nas očekuje napet aspekt Saturna u Jarcu i Marsa u Ovnu: Stižu finansijski problemi, sukobi sa nadređenima ali i žrtvovanje ljubavi zarad posla
Uskoro nas očekuje napet aspekt Saturna u Jarcu i Marsa u Ovnu: Stižu finansijski problemi, sukobi sa nadređenima ali i žrtvovanje ljubavi zarad posla

Uskoro nas očekuje sudar Saturna i Marsa na nebu, a oni nam šalju snažnu poruku. Donose i nagle finansijske rezove i neprijatne situacije u vezi sa novcem koji nas teraju na štednju i planiranje.

Na nebu se formira napet aspekt između Saturna u Jarcu i Marsa u Ovnu, koji će biti egzaktan 24. avgusta. Do tada nas očekuje generalno podizanje tenzije i besni ispadi.

Saturn je u ulozi starog mudraca koji želi da nauči vatrenog i ostrašćenog Marsa strpljenju, ali i da ga nauči zdravim granicama.

Suočićemo se sa malo hladnijim emotivnim odnosima koji će nas zbunjivati. Ovo je aspekt zbog kog se partneri okreću poslu i ambiciji, žrtvujući ljubavni odnos. Takođe, kvadrat u ovim znakovima donosi i nagle finansijske rezove i neprijatne situacije u vezi sa novcem koji nas teraju na štednju i planiranje.

Mars u Ovnu želi sve na brzinu, dok Saturn to ne dozvoljava i kaže „stani“. Aspekt je aktivan sve vreme, jer Mars započinje retro hod početkom septembra.

Njih dvojica na nebu u aspektu mogu doneti velike finansijske probleme, generalnu zablokiranost, problem na državnim granicama, ali i sukobe sa nadređenim osobama.

Ovaj period nikako nije dobar za ulaganja i rizik, dok je glavna lekcija (narednih nekoliko meseci) je da osvestimo koje su naše lične granice i gde uporno grešimo kada ulažemo energiju u posao ili emotivne odnose.

svetpoznatih.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.