Home ASTRO Uran je ušao u Bika 6. marta posle 84 godine: Donosi ogromne...

Uran je ušao u Bika 6. marta posle 84 godine: Donosi ogromne promene u ljubavi i bogatstvu tokom narednih 7 godina

294
0
Dnevni horoskop za 18. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 18. oktobar 2019.

Uran, Bog budućnosti, 6. marta ušao je u Bika posle više od 84 godine. Poslednji put kad je Uran bio u Biku, to je bilo revolucionarno vreme, a to može biti i opet! Ovo je vrlo retko! Dolazi do ogromnog pomaka energije. Uran će definitivno protresti Bika koji žudi za udobnošću, rutinom i sigurnošću. Šta će ovaj tranzit značiti za vas?

Prilično sam siguran da je većina vas već iskusila preliminarne učinke iz prve ruke. Uostalom, svi smo odraz Svemira i te univerzalne energije neprestano teku kroz nas. Poznat kao planeta pobune, Uran zapoveda živim, električnim energijama promene. On upravlja progresivnim otkrićima, inovacijama, izumima i svim drugim stvarima – govoreći o političkim pojmovima i u smislu stvarnog kretanja napred. Bik, s druge strane, simbol je finansija, vrednosti, vlasništva i senzualnog užitka. Dakle, šta se događa kada kombinujemo ove dve energije zajedno? Uran će definitivno protresti Bika koji žudi za udobnošću, rutinom i sigurnošću.

7 neprijatnih godina

Uranu treba oko 84 godine da potpuno zaokruži Sunce, što znači da ostaje u svakom znaku sedam godina. To je samo po sebi pojam za moć Urana! Sedam je važan broj u numerologiji. I u Tarotu, sedam je povezano s Kočijom, što je povezano s prevladavanjem sukoba i kretanjem napred u pozitivnijem smeru, piše Awareness act. Mnogi bi mogli povezati određene astrološke događaje poput ove s tragedijom. Zašto? Poslednji put kada je Uran bio u Biku bio je period od 1934. do 1941. Bili smo usred Velike depresije. Bili smo takođe na ivici Drugog svetskog rata; međutim, ono što mnogi ljudi ne pamte je da se u to vreme događalo i mnogo dobrih stvari. Ruzvelt je sproveo Zakon o socijalnom osiguranju, koji je propisivao da se brinemo o onima kojima je to potrebno: starijim osobama, vrlo mladim, različito sposobnim.
Uran je ušao u Bika 6. marta posle 84 godine: Donosi ogromne promene u ljubavi i bogatstvu tokom narednih 7 godina

Šta sve ovo znači za nas?

Poslednji put kad je Uran bio u Biku, to je bilo revolucionarno vreme, a to može biti i opet! Kao što sam već spomenuo, Bik je simbol vrednosti, praktičnosti, sigurnosti, udobnosti i senzualnih užitaka. Verovatno ćemo videti revoluciju u svemu što se tiče finansijskih prihoda ili celokupne valute. To će takođe izazvati neočekivanu promenu u pogledu načina na koji tražimo zadovoljstvo u našim životima. Bik vlada našim vrednostima i posedima pa bi taj prelaz mogao uzdrmati način na koji posmatramo novac i materijalni svet u celini. Takođe, Uran u ženskom znaku uvek je donosio zanimljivo vreme za unapređenje prava žena. Naš odnos sa zemljom će takođe morati da se promeni. Bik je zemljani znak i vezan je za agrarne ritmove celog ljudskog života. Dakle, Uran koji je smešten ovde može zahtevati da počnemo da obraćamo više pažnje na zeleni svet koji nas okružuje. Dakle, kao što možete videti ovaj prelaz zaista će promeniti stvari! Biće ogromnih promena u bogatstvu, ljubavi i obilju. Sada je vreme da se setite da svako ko je ovde ima pravo da bude ovde i ima pravo na lepotu, udobnost i radost. Potrebno je ozbiljno preispitivati ​​sisteme koji sugerišu da je svetovni dobitak povezan s moralnom dobrotom. Uran u Biku ne može sve ovo sam! On može da osigura gorivo, ali morate pustiti da vas usmeri u pravom smeru. Ko zna? Možda ćemo konačno otkriti načine za rešavanje praktičnih pitanja kao što su finansijska pitanja. atma.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.