MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2017.

Svaki od četiri elementa, vazduh, vatra, voda i zemlja, dovoljno je jak i podjednako važan. Nijedna energija nije bolja od druge, svaka je posebna i ima svoju svrhu u određenom trenutku. Život nastaje promenom svih tih elemenata i od njih se sastoji. Ipak, Merkur u Ribama, koji je sada, od 26. februara do 14. marta, u svom tranzitu, nije baš u najsrećnijem položaju.

Kako prepoznati njegov uticaj?

– razgovor traje satima,

– priče bez kraja i početka, uz puno nebitnih detalja,

– publika je zaspala od dosade,

– ne sećamo se imena poznanika i kolega,

– kilometarski uvod je mogao da se stisne u samo tri reda,

– govor uz čašu u potrazi za istinom koja uvek izmiče,

– zaboravili smo šta smo rekli i moramo ispočetka.

Merkur u Ribama priča nerazumljivo, lenjo i usporeno, piše Astro portal. Zapliće jezikom i opija rečima, i gle, zaista smo hipnotisani. Ponekad ćuti kao riba, nem, nepomičan, ili kao da govori nekim stranim jezikom, pa ga ništa ne razumemo. Subjektivni utisak je pojačan, a realnost stavljena sa strane. Glava je u oblacima i ne stoji se čvrsto na zemlji.

Istina nam sada jednostavno izmiče, jer se ni ne može stisnuti u rečenicu, i radije bi ostala tako apstraktna i lelujava. Ipak, ovo je i umetnički zanos, kada za samo 30 sekundi napišemo pesmu i svoje emocije pretočimo u kreativni izraz. To su sve bajke koja su nam pričali pred spavanje, ali mi nikad nismo čuli kraj. Zato smo ih i slušali opet i opet, u nadi da ćemo jednom otkriti kako se priča završava.

Konjunkcija Merkura i Neptuna u Ribama 4. i 5. marta može dovesti do toga da primimo vrlo zbunjujuće poruke koje nikako nećemo uspevati da dešifrujemo, uplićući se još dublje u lavirint. Zaboravnost i nepoštovanje dogovora, kašnjenje ili otkazivanje, jer se nismo osećali dobro, a u stvari nismo dobro procenili, stvaraće probleme.

Pokušajte da ne donosite prerano zaključke, ako nemate sve činjenice, kao i da vam neki važan podatak ne promakne, jer ste se na sastanku uspavali, a pripazite i da ne izgubite dokumente. Ne prepuštajte ništa slučaju i inspiraciji, ako to inače nije vaš stil. Takođe, bolje zapisujte adrese i brojeve, a dva puta proverite datum i vreme sastanaka!

Merkur se 7. marta pridružuje Sunce, da bi već sledećeg dana imao sekstil sa Plutonom u Jarcu, preplavljujući nas utiscima i emocijama. Sada je važno biti praktičan i udaljiti se od negativnog načina razmišljanja. Izbrišite stare poruke u telefonu i redovno proveravajte poštu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.