Kroz svoj tranzit znakom Jarca, Venera će 13. decembra, nakon ulaska u konjunkciju sa Jarcem, ući u egzaktnu konjunkciju sa Plutonom, a onda nakon ovog dodira sa distanciranom i rezervisanom osobom ulazimo u opsesivne emocije, potrebu za kontrolom, ekstrem kada su u pitanju odnosi i novac. Sada je na nivou rada na sebi jako dobro da transformišete na emotivnom planu ono što ste dugo želeli da se promeni.

Ako je nekom od nas Jarac u prvoj kući, onda je ovo dobar period da naučite telo disciplini (Saturn) i da ga transformišete i oblikujete onako kako želite da bude (Pluton), ali to samo do boravka Plutona u znaku Jarca, do 2023. godine, kada ono što što uspeli da promenite na telu, uspeli ste, posle više neće biti prilike.

Ovo je aspekt koji ukoliko je i u natalu aspektovan, donosi opsesivne ljubavne odnose, koji su najčešće ispunjeni dramom i određenom dozom ekstremnog, a sami kraj koji je najčešće neminovan je vrlo verovatno tragičan. Pluton ovde odvodi Veneru u podzemlje, pa se kroz ovaj aspekt ogleda priča o Persefoni i Hadu, a koja se kroz ovaj tranzit može odraziti na otmicu emocija i pad u ponor, zbog čega nećete biti u mogućnosti da baš najjasnije sagledate odnos u kojem se nalazite.

Zato se savetuje najpre oprez u iskazivanju emocija i nemojte preterivati u uživanju. Ako se nađete u situaciji da se bezuslovno predate nekom, budite spremni da takav vid pada u zanos, može da bude opasan i da će u jednom trenutku i te kako da vas košta upravo napred navedenih opsesivnih misli.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.