Home ASTRO Sunce i Merkur u Biku 4. i 5. maja 2020: Odluke koje...

Sunce i Merkur u Biku 4. i 5. maja 2020: Odluke koje donosite mogu biti značajne za novi početak u poslu ili u privatnom životu

100
0
Sunce i Merkur u Biku 4. i 5. maja 2020: Odluke koje donosite mogu biti značajne za novi početak u poslu ili u privatnom životu
Foto: freepik.es

Sunce i Merkur udružuju se u znaku Bika (4. i 5.5.) pa će naredni dani biti podsticajni za komunikaciju, učenje, rad i ispunjenje planova.

Dosta razmišljamo, puno pričamo, dolazimo do korisnih informacija. Um nam radi prekovremeno i pomalo onemogućuje da razlučimo bitno od nebitnog, piše astrolog Julijana Oremović. Očekuje nas rešavanje neke dokumentacije, računa, finansijskih poslova. Kupujemo i prodajemo, pregovaramo oko novčanih pitanja. Šaljemo i primamo poruke, doznajemo nešto novo. Kretanje i kraća putovanja su korisni.

Horoskop tokom tranzitnog Marsa u Ribama: Saznajte šta očekuje svaki znak od 13. maja do 28. juna 2020. godine

Odluke koje budu donesene mogle bi biti značajni za novi početak u poslu ili u privatnom životu. Dobri dani za razgovor kojim raščišćavamo neke nejasnoće ili dileme. Ono što izgovorimo ili napišemo ostaviće trag. U komunikaciji je dosta važno da kažemo što mislimo, ali i da čujemo što druga strana ima da nam kaže. Reči putuju dvosmernom stazom. Tvrdoglavost i neprilagodljivost otežavaju put saradnji i kompromisu. Imate li ovih dana važan sastanak ili razgovor, budite uverljivi, koncizni u iznošenju stavova i pobrinite se da vam sagovornici veruju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.