ASTRO

Saznajte kakve vam životne promene sprema jun 2019: Središnja dekada meseca donosi nervozu i stres, ali i više novca i sedenje na dve stolice u ljubavi

Na ulasku u jun imamo Sunce i Merkur u znaku Blizanaca, Marsa u Raku i Jupitera koji je retrogradan u znaku Strelca. Saturn i Pluton su retrogradni u Jarcu, Neptun je u znaku Riba a u Biku su Uran, Mesec i Venera.

Trećeg juna imali smo mlad Mesec u znaku Blizanaca. Ovaj mlad Mesec trebalo je da donese mnogo promena, noviteta, kretanja, kratkih putovanja i kontakata. Doneo je spremnost za dogovore, ali i za neke nove osobe u našim životima!

Mala napomena – zbog aspekata koje pravi ovaj mlad Mesec, kao i njegov dispozitor – trebalo je dobro meriti i svoje i tuđe reči i postupke – bilo je mnogo preterivanja, preuveličavanja, zakonskih nejasnoća ili konfuznih situacija.

Već sledećeg dana, 4-og juna Merkur prešao je u znak Raka gde ga dočekuje Mars.

Ovo napominjem sa razlogom – od 10-og do 24-og juna obe ove planete će biti u opoziciji sa Saturnom i Plutonom a nalaze se u znaku koji prvenstveno vlada porodicom, piše Luftika.

Verujem da ste već čuli upozorenja za ovaj period, ali nije zgoreg da ponovimo – nervoza i stres mogu biti prisutni u domu i porodičnim odnosima, dosta pritiska, tenzija i težine.

Treba meriti reči u kontaktu sa onima koji su nam najbliži, ali se čuvati i povreda baš vezanih za kuću ili radove u domu.

Zabrinutost za nekog člana porodice. Takođe – emotivna povređenost i preterana osetljivost koja može dovesti do impulsivnih akcija.

9-og juna Venera prelazi u Blizance. Lakše ćemo se upoznavati, lako ćemo pričati o ljubavi, flertovaćemo….a nije nemoguće i da se sedi na dve stolice kada su emocije u pitanju. No, ovo je povoljan period za one koji rade više poslova ili koji žele dodatan izvor prihoda.

Saznajte kakve vam životne promene sprema jun 2019: Središnja dekada meseca donosi nervozu i stres, ali i više novca i sedenje na dve stolice u ljubavi

Saznajte kakve vam životne promene sprema jun 2019: Središnja dekada meseca donosi nervozu i stres, ali i više novca i sedenje na dve stolice u ljubavi

17-og juna imamo pun Mesec u znaku Strelca. Dani oko punog Meseca mogu nas pokrenuti na put – vreme je godišnjih odmora, putovanja, kretanja. Malo nervoze i uzbuđenja će svakako biti prisutno, kao i uvek kada je Mesec pun….

21-og juna Sunce ulazi u znak Raka i zvanično počinje leto. Posle napetog perioda, tranzit Sunca kroz znak Raka počeće da donosi rešenja, što će se naročito odraziti na period posle 27-og juna.

27-og Merkur ulazi u znak Lava – ako ne pre, od ovog momenta ćemo sigurno biti spremni za letovanje, za odmor, za opuštenciju, za uživanje u svim zadovoljstvima koje najlepše godišnje doba donosi….

Dakle, središnja dekada juna meseca jeste dosta zahtevna, i mir i strpljenje nam moraju biti prioritet. No, daleko od toga da je sve mračno i crno – u ovom mesecu se i te kako mogu započeti neke lepe ljubavne ili poslovne priče….a sigurno je da ćemo imati veće šanse da poboljšamo finansije ili ćemo barem ovim segmentom lakše manipulisati.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Kažu da će nam vremenske prilike više ići na ruku od kraja prve nedelje juna, pa se nadajmo da će to biti baš tako….Jer, kada je plavo nebo i sunce iznad nas u svom punom sjaju – sve se lakše i lepše rešava, zar ne?

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.