3 saveta kako da vaša ljubav preživi uticaje retrogradne Venere

Kad Venera krene u svoj retrogradni hod, ljubavno ogledalo može da nam pokaže iskrivljenu sliku! Evo na šta treba da pazite…

Planeta ljubavi, lepote, harmoničnih veza i novca – Venera – može da izazove pravu oluju u raju ako ne pripazimo na želje i snove koje u nama može da probudi, piše Lovesensa.

Da li ste očarani novim poznanstvom, trepere vam leptirići u stomaku a izdaleka kao da čujete svadbena zvona?

Ili ste nezadovoljni svojim ljubavnim životom, dosta vam je svega i spremate se da podnesete zahtev za razvod braka? Pričekajte da prvo “preživite” retrogradnu Veneru.

1. Dajte sebi više prostora (i ne pomišljajte da vam nije potreban).

Ako priželjkujete novu ljubav: proverite – da li treba da se, pre svega (ili posle svega) zaljubite u sebe? Ukoliko počinje da vas muči teška, skoro nepodnošljiva čežnja za srodnom dušom, pogledajte da li su vam se čarobna krila možda malo umorila, da li vam ponestalo vilinskog praha, da li je odavno bio onaj “sebi poklonjen dan” koji morate hitno da ponovite.

2. Prisetite se starih ljubavi.

Bez glorifikacije ali i bez potcenjivanja! Retrogradne planete uzburkaju prošlost na neočekivane načine, pa se nemojte začuditi ako zazvoni telefon ili stigne poruka od osobe s kojom ste se već sreli, ali “nije bilo pravo vreme za vas”.

Venera vam može došapnuti i mnoge reči divljenja i uzdaha, ali ipak ostanite pribrani – ako i vaša srodna duša nije prešla dobar deo puta ka “boljem ja”, možda to pravo vreme zaista još nije stiglo.

3. Očekujte konflikte i predupredite ih.

Podsetite se: Venera je planeta harmonije. To ne znači da treba da se pretvorite u amorfnu masu da bi se vibracijama ljubavi otklonile sve nesuglasice. Ali introvert će morati da malo otvori oči ako želi da se smeje ekstrovertu, a ekstrovert će morati da se utiša ako želi da taj smeh čuje.

Zajednički uredite svoj kutak za preživljavanje retrogradne Venere, dogovorite tajne kodove za ljubavni tajm-aut, a četrdeset dana kasnije bićete spremni da osnaženi krenete u novo razdoblje.

lovesensa.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.