Dnevni horoskop za 6. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 6. septembar 2020.

Dana 21. juna, Neptun počinje da se kreće retrogradno na 18 ° 43. u Ribama. Kretaće se retrogradno do 27. novembra na 15 ° 55 ′ u Ribama.

Vaša razočaranja će biti na testu kada Jupiter bude činio kvadrat s Neptunom. Dogodiće se sekstil između Saturna i Neptuna koji donosi malo stvarnosti kako bi se sprečile zablude ili iracionalni snovi. To je možda stvar koju treba da postavite na realan put.

Značenje

Retrogradni Neptun je vrlo čest. Međutim, dolazi s dozom karmičke reperkusije. Neptun nastoji da aktivira naše eskapističke tendencije. I tako, ako smo imali loš prošli život, pun mučenja i sramote, Neptun će nam doneti potrebu da pobegnemo od toga.

To je neka vrsta ublaživača bola jer postoje određene duhovne boli koji se zaglavljuju u našoj DNK, piše Soul travel rules.

Međutim i ovaj je eskapizam jak. Zloupotreba moći podstaknuta retrogradnim Plutonom i malo krivice koju vam je doneo retrogradni Saturn pogoršava situaciju.

Retrogradni Neptun u tranzitu

Retrogradni Neptun u tranzitu obično traje oko 160 dana svake godine. Ipak, uticaj je u ovom slučaju mnogo manji u poređenju s unutrašnjim planetama.

Retrogradni tranzit Neptuna može rezultirati internalizacijom teskobe dok se suprotstavljamo stvarnosti. Stvarnost je često razočaravajuća i učiniće da se osećate kao da su vam snovi upropašćeni.

Možda ste verovali u pravu ljubav, ali sada morate prihvatiti da je to fantazija. Što više bežite od istine, to će vas više šokirati kada vas sustigne. Može biti još bolnije ako ste koristili alkohol ili droge kao sredstvo za beg. Samo retrogradno kretanje učiniće da shvatite svoju krivicu. To sve čini još bolnijim.

Možda će se dogoditi nešto što će podstaknuti neko staro bolno sećanje. Neptun može napredovati tako što će napraviti žrtvu od vas, ali retrogradno kretanje čini da shvatite svoju grešku.

Možete se osećati teskobno i poniženo. Zbog internaliziranja tog straha, na kraju ćete se povući iz društva i postati usamljenik. Savetovanje i knjige samopomoći mogu biti od pomoći tokom ove faze.

Čak se i vaše fobije mogu ponovo pojaviti i postati moćnije. Ako se osećate bolesno – potražite drugo mišljenje. Postoje šanse za pogrešnu dijagnozu tokom tog razdoblja.

Retrogradni Neptun od 21. juna do 27. novembra 2019
Retrogradni Neptun od 21. juna do 27. novembra 2019

Saturn sekstil Neptun

Tokom ovog aspekta bićete puni samopouzdanja i vere u sebe. Idite pravim putem, budite mudri i nemojte koristiti prečice. Možda ćete morati da se malo žrtvujete, ali to će vam pomoći na duge staze.

Razumete sva ograničenja koja imate – radite unutar njih. Budite razumni u načinu na koji pristupate stvarima u životu.

Jupiter kvadrat Neptun

Preispitivaćete sebe. Tokom ove faze nemojte biti previše optimistični. Isto tako, nemojte bežati od realnosti i upuštati se u kockanje, koristiti alkohol ili opijate. Verujte svojim voljenima i njihovim savetima. Ipak, doza stvarnosti koju Saturn sekstil Neptun donosi oduzetće malo iluzije koju Jupiter donosi. Verujte.

Nadajmo se da ćete uspeti za vreme retrogradnog Neptuna da izdržite bez da izgubite veru. Srećno.

atma.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.