ASTRO

Retrogradni Merkur u Lavu od 27. jula do 17. avgusta 2018: Mnoge veze iz prošlosti će se obnoviti ali ubrzo će doći do novih problema

Ovaj period donosi blokiranu kreativnost. Mada, izuzetno je poželjno usmeriti se ka kreativnom izražavanju. Ukoliko se bavite kreativnim aktivnostima i poslovima, neka vam fokus bude na onome što ste u prošlosti radili. U slučaju da su neki vaši kreativni radovi ostali nedovršeni, sada im se obavezno posvetite. Period je dobar da objavite stare radove.

Što se tiče uživanja u kreativnim sadržajima, energetski bi vam najviše godilo da to budu upravo oni koje volite, a pritom niste dugo uživali u njima. Retrogradni Merkur u Lavu su slike, na primer, omiljene muzike iz mladosti, pesme koja vas vezuje za bivšu ljubav, slušanja muzike na gramofonu ili na kakvom drugom starom uređaju, slika odlaska u bioskopu gdj je na programu neki stari dobri film ili uživanja u slikanju sa decom ili unučadima, i tako dalje.

Što se tiče zdravlja, poseban oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima, koji bi mogli imati pojačanih smetnji. Loš je period za zavisnike, posebno za alkoholičare. I ako niste zavisnik, vodite računa kada se radi o uživanju u alkoholu i drugim opojnim produktima, jer lako može doći do raznih vidova smetnji. Takođe, vrlo su moguće izražene smetnje, vezano uz bolove u leđima.

Posmatrano iz ugla ciklične astrologije, ovaj retrogradni Merkur u Lavu će doneti intenzivno rešavanje problema koji su nastali i razvijali se dok je Jupiter bio u znaku Lava. Konkretno, reč je o periodu od druge polovine leta 2015. godine do avgusta meseca 2016. godine. Ako ste u ovom periodu upali u bilo kakav problem, koji je još uvek prisutan ili nerešen, sada se intenzivno usmerite da ga rešite.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

U periodu od 5. do 13. avgusta, Merkur će biti spaljen, kao i u tenzičnom odnosu kvadrata sa Jupiterom. Sve navedene osobine retrogradnog Merkura će biti na vrhuncu u ovom periodu. Posebno su izraženi problemi sa percepcijom, razumevanjem, koncentracijom, učenjem, komunikacijom sa drugim ljudima, odnosima sa nadređenima, osobama na visokom položaju i muškim autoritetima, kao i za putovanja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.