Mesečni horoskop za mart 2017

Period retrogradnog Merkura koji nastupa 19. decembra trajaće sve do 8. januara nove 2017. godine i samim tim zahvata period novogodišnjih odluka, “okretanja novog lista u knjizi života” i raščišćavanja nesređenih emocija.

Merkur će imati posebnu ulogu u podizanju lične svesti i shvatanju mudrosti, piše Lovesensa. On putuje između čoveka i Svevišnjeg, između svetla i tame i prenosi bitne poruke, ne sudi nama i našim odlukama i zato ga treba posmatrati kao specijalnog glasnika koji je došao da nam prenese sve mudrosti, a na nama je da ih iskoristimo na pravi način.

Ova planeta je i pre samog ulaska u retrogradnu fazu usporila i tako usporena ući će i u novu godinu. To znači da će se stvari odvijati malo sporije u prvom delu 2017. godine, a sve zbog toga što je čitava 2016. godina bila dosta teška za mnoge ljude, kojima Univerzum sada šalje malo više dodatnog vremena kako bi shvatili i procesuirali sve ono što ih je snašlo u prethodnoj godini, a promenilo život.

Iako se mnogi plaše retrogradnog Merkura, ovo je zapravo veoma moćan period velike tranzicije. Vreme kada treba da sednemo i raščistimo svu maglu oko sebe kako bismo videli pravu istinu naše duše.

Horoskop za januar 2017.

Merkur je planeta koja caruje komunikacijom. Kada je Merkur u normalnoj poziciji, on ostvaruje neverovatnu saradnju sa Suncem i donosi nam svetlo, a kada je u retrogradnoj fazi, pored usporavanja, prelazi u tamu podzemlja koje otkriva i najbolnije istine i burnu prošlost i zato ovu moć Merkura moramo da shvatimo kao istinsko podizanje sopstvene svesti, razumevanja svog “ja” i pronalaska svetlosti duboko u nama za koju je decembar idealno vreme da ispliva na površinu.

Ako imate neke stare misli, uverenja i konverzacije koje ste zakopali duboko u sebe, Merkur je tu da vam pomogne da zaronite u svoju dušu i upecate ih i jednom za svagda raščistite i prodišete, a sve to zarad višeg cilja. Vreme je da zastanete, pogledate i poslušate šta se zaista dešava oko vas i u vama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.