Direktan hod Saturna u Strelcu od 25. avgusta do 20. decembra 2017

Planetarni svemir smislio je zaveru zbog koje će vaša životna iskustva biti ludnica od 30. avgusta do 22. septembra. To se zove retrogradni Merkur.

 

Za neupućene ili skeptične, samo obratite pažnju na vaša životna iskustva tokom sledeće tri nedelje. Možda ćete se pridružiti milionima vernika koji planiraju celu godinu pomoću saveta svog lokalnog astrologa da saznaju datume kada se Merkur kreće retrogradno.

Imajte na umu da se astrologija temelji na jednostavnom shvatanju da sve planete na nebu vrše svoj jedinstveni uticaj na svakog od nas i na svet u kojem živimo. Evo kako planeta Merkur deluje na vas.

Merkur vlada vašom inteligencijom, umom, pamćenjem i svim vrstama komunikacije u rasponu od razgovora do pisanja poruka. Takođe, utiče na samoizražavanje i stil komunikacije.

horoskop

U javnom smislu vlada trgovinom, računarima, telefonima, prevozom i vazdušnim saobraćajem. Položaj Merkura u vašoj natalnoj karti puno govori o tome kako izražavate svoje ideje i kako ih delite. Tokom ove tri nedelje kada je Merkur retrogradan, vaše mentalne sposobnosti ne funkcionišu dobro. U stvari, one “idu na odmor.”

U okviru ovog planetarnog uticaja (koji se pojavljuje tri puta ove godine), komunikacije svih vrsta postaju “poremećene„. Doživećete nesporazume i komunikacijske propuste u tolikom izobilju da ćete gledati u nebo i zvezde i reći: “Šta se to događa?”. Odgovor je: Merkur je retrogradan.

horoskop

 

Evo primera za neke od stvari koje mogu poći loše u vašem životu u ovom trenutku:

Na primer, bez obzira koliko dobro vi i vaš partner inače komunicirate, uhvatićete se kako govorite pogrešnu stvar i kako dolazi do neuobičajenih nesporazuma.

Na poslu, čak i ako ste sigurni da ste sve jasno objasnili drugoj osobi, ona čini suprotno od onoga što ste rekli, a uz to je sigurna da je sledila vaša uputstva. Vaši dokumenti na računaru kojima dokazujete te propuste nestaju. Događaju vam se mehanički kvarovi svih vrsta na elektronskim uređajima.

KADA SE LJUDI ODLUČUJU NA PREVARU: Nakiti malo taj CV, neće ti takav proći

Motor automobila će možda ispuštati čudne zvukove i pomislićete: “Trebalo bi da odem kod auto mehaničara da to proveri”. Pa, tokom retrogradnog Merkura, bolje da uistinu odete kod mehaničara jer će vaš automobil zasigurno odjednom prestati raditi.

Mesečni izvještaj iz banke ne dolazi, kao ni proizvodi koje ste naručili preko interneta. Budući da Merkur vlada prevozom, nije idealno vreme za kupovinu automobila.

Dakle … U čemu je problem?

Ove vrste problema nastaju tokom retrogradnog Merkura, jer sve iznenadne, normalne komunikacije postaju nepouzdane, pune dezinformacija, nedostaju važni podaci ili su pogrešni. Uostalom, Merkur vlada umom, mentalnom jasnoćom, razgovorom, samoizražavanjem i ukupnom komunikacijom.

horoskop-astrologija-astrosudbina-astro (39)

Tokom retrogradnog razdoblja, intelektualni, komunikacioni i mentalni procesi neke osobe manje su pronicljivi. Oni postaju neoprezni, skloni greškama i zaboravu.

To objašnjava zašto se vaši postupci i odluke tokom retrogradnog razdoblja čine sabotirani.

Top 10 stvari koje ne smete da radite za vreme retrogradnog Merkura

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.