Retrogradni Merkur od 16. februara do 10. marta 2020: Period velikih lekcija, dugova, karmičkih kazni i pojačane ljubomore
Retrogradni Merkur od 16. februara do 10. marta 2020: Period velikih lekcija, dugova, karmičkih kazni i pojačane ljubomore

Retrogradni Merkur od 16. februara do 10. marta 2020: Horoskop od 16. februara do 10. marta 2020. godine! Retrogradni Merkur doneće buru u naš život!

Prvi put u 2020. godini Merkur kreće retrogradno i njegova mračna senka rukovodiće našom sudbinom od 16. februara do 10. marta, piše Lovesensa.

Retrogradni Merkur nalaziće se na 12 stepenu znaka Riba, što odmah nagoveštava da nas očekuje emotivan period velikih promena.

Sve ćemo raditi uz pojačan emotivni naboj. Emocije su jače nego ikada, ali to ne mora da znači ništa loše. Mnogi će uspeti da uključe i snagu uma u ovim danima, a pojačane emocije sačuvaće za pravi trenutak.

Tenzija nastaje usled kvadrata koje stvaraju Mesec u znaku Škorpije i retrogradni Merkur u Ribama. Ovaj aspekt donosi veliku borbu misli i emocija, odnosno sukob dve suprotstavljane strane koji će dugo trajati, a važne odluke će trpeti.

Jedino rešenje biće priznavanje emocija, naročito onih negativnih. Kada se pomirite sa njima, priznate ih sebi i drugoj strani, osećaćete olakšanje i znaćete kako da ih kanališete.

Na primer, ljubomora će biti pojačana emocija tokom retrogradnog Merkura i važno je da je ne potiskujete. Pogledajte sebe u ogledalo i recite – Ljubomorna sam i želim da se rešim tog toksičnog osećaja!

Dok traje retrogradni Merkur biće ugrožene mnoge romantične veze usled loše komunikacije i nerazmevanja partnerovih osećanja, želja i potreba.

Ipak, retrogradni Merkur nas nečemu može i naučiti. Ovo je savršen period za reflekciju. Nakon svake svoje greške ili “ispada” emocija, napravite nekoliko koraka unazad i sagledajte situaciju u celosti. Počinjete da se suočavate sa svojim manama, uviđate ih i razumete šta da radite da biste ih se rešili.

Pojavljuju se nerešene i zaostale obaveze iz prošlosti, dugovi i karmičke kazne. Iako ćete u nekim situacijama osećati da gubite tlo pod nogama, važno je da ne odustajete i ne gubite nadu.

Pokušajte da se umirite i obratite pažnju na detalje, oni će vam pomoći da pronađete izlaz.

Ovo je period velikih lekcija, testiranja otpornosti i sposobnosti, kao i jačanja duha.

Oživite u sebi snagu i uspešno se izborite sa negativnim uticajem retrogradnog Merkura!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.