Home ASTRO Retrogradna Venera od 4. marta do 15. aprila 2017: Mnoge veze i...

Retrogradna Venera od 4. marta do 15. aprila 2017: Mnoge veze i brakovi će biti na testu, romanse koje sad otpočnu biće kratkog veka

67
0
Retrogradna Venera od 4. marta do 15. aprila 2017

Retrogradna Venera od 4. marta do 15. aprila 2017: Planeta koja u horoskopu predstavlja ljubav, odnose, novac, osećaj lične vrednosti i žene, iduće će subote krenuti retrogradno.

Kao da ćemo utonuti u neki privid, san. Osetićemo usamljenost, ranjivost, pomanjkanje interesovanja za drugu stranu ili ćemo se pak sami morati da se suočimo s partnerovom nezainteresovanošću. Povlačimo se s ljubavne scene, više promatramo, očekujemo, manje delujemo. Dok neki čeznu još intenzivnije za izgubljenim u prošlosti, drugi detaljno analiziraju partnera i vezu u kojoj se nalaze. Treba nam vremena kako bismo shvatili kuda odnos ide. Pojaviće se i nezadovoljstvo. Manje pokazujemo osećanja, pojavljuje se strah od odbijanja, povrede i razočaranja. Bojimo se i odustajemo od borbe. Skloniji smo zakulisnim potezima, ljubomori, istraživanju, kopanju po njegovom/njenom mobilnom telefonu ili mailu kako bismo pronašli dokaz kojim ćemo opravdati svoj strah, ne računajući na to da je on možda posledica naše nesigurnosti, a ne realnosti. Nespremni smo partneru reći istinu u lice. Bojimo se gubitka. Kalkulišemo. Izjavi li vam neko u narednim danima ljubav, budite oprezni i promišljeni. Ne uzimajte izrečeno zdravo za gotovo. Možda će te reči biti posledica privremenog zanosa, seksualne žudnje, a ne onoga što stvarno nosi u srcu. Zvezde znaju sa kojim znakom ćete ostati do kraja života Sada se lako gubi entuzijazam voljenja. Više vidimo mane i nedostatke nego prednosti. No i to je ponekad neophodno kako bismo se suočili sa svim onim aspektima odnosa pred kojima smo u poslednje vreme zatvarali oči. Mogli bismo izgubiti samopouzdanje, misliti da nismo dorasli intimnoj situaciji u kojoj se nalazimo, igrati igrice, manipulisati partnerom kako bismo privukli njegovu pažnju, povratili ljubav koja nam izmiče iz ruku. No igrice će imati halo- efekt. Možda će vam se činiti da u prvi tren postižete cilj, no vrlo brzo ćete shvatiti da ste opet na početku. Ne možemo uticati na to hoće li nas neko voleti i biti s nama. Možemo uticati na vlastiti doživljaj situacije u kojoj ćemo se naći. Ponekad je nužno prihvatiti i suočiti se s onim čega se najviše bojimo jer upravo tu počinje put pozitivne promene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.