Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020.
Foto: Freepik.es

Kada je astrologija u pitanju, 2020. godina obećava velike promene, nove početake, ali i izazove. Ipak, jedan znak će apsolutno dominirati u polju sreće, a naredni period će mu doneti nezaboravno iskustvo u životu

Ako ste rođeni u horoskopskom znaku Jarca, spremite se za fenomenalna dešavanja koja će vam doneti godina ispred vas!

Jupiter, planeta sreće i bogatstva 2. decembra ušla je u znak Jarca i kretaće se kroz njega cele sledeće godine. S obzirom da Jupiter svojim tranzitom oplemenjuje znak svake godine (svake godine prolazi kroz jedan horoskopski znake), neće ponovo biti aktivan u znaku Jarca sve do 2032. godine.

Jupiter simboliše ekspanziju, rast i napredak. U kombinaciji sa Jarčevom vladajućom planetom Saturnom, koja predstavlja ograničenja, odgovornost i obaveze, u 2020. će sve vrste limita biti “pobijena”, a narednih 12 mesesci Jarčevi će doživeti rapidne uspehe koji će se odraziti na svim poljima.

Ovakva pozicija planeta, Jarčevima će dati zdravu dozu optimizma. Biće potpuno ispunjeni na svim osnovima, imaćete šansu da povratite samopouzdanje kroz nove prilike koje ćete dobijati u karijeri, a najviše da sretnete posebnu osobu koja će imati veliki uticaj na vas i sigurno će vas promeniti na bolje.

Život će vam se totalno promeniti, otvoriće vam se novi vidici i potreba za avanturom, a ujedno postići ćete sklad između duše i tela.

Zato, Jarčevi, pripremite se za neverovatnu godinu i iskoristite sve potencijalne koja vam ona pruža.

telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.