ASTRO

PUN MESEC U DEVICI: Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe će pokušati da manipulišu osećanjima ili da se zbliže s nekim koga poznaju preko posla

Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe će pokuša ti da manipulišu osećanjima ili da se zbliže s nekim koga poznaju preko posla

JEDNOM godišnje, pun Mesec, simbol mašte, podsvesti i tajnosti, nađe se u Devici, znaku svakodnevnih aktivnosti, posla i zdravlja, naročito nervnog sistema. Ove godine to će biti 2. marta, kada će Mesec obrazovati opoziciju sa Suncem u Ribama, kao i napete aspekte sa Neptunom u Ribama i Marsom u Strelcu, za sajt novosti.rs piše Astrolog: Marina Jungić Milošević.

Odluke koje tada budete donosili biće uglavnom pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, jer Mesec najviše utiče na naše raspoloženje.

Budući da Neptun simbolizuje ljubavni zanos, maštu, inspiraciju, ali i zablude i prevare, trebalo bi da se čuvate preuranjenih odluka ili sklapanja dogovora o saradnji sa novim poslovnim partnerima.

Zato, dobro razmislite i posavetujete se sa nekim vodenim ili zemljanim znakom, pre nego što pokrenete razgovor u vezi sa nekim novim poslom, sklapanjem dogovora ili potpisivanjem ugovora, naročito sa strancima.

Takođe, napet aspekt između punog Meseca i Neptuna, utiče na različite vidove zavisnosti, zbog čega bi u tom periodu trebalo obratiti više pažnje na najmlađe, posebno tinejdžere (Merkur, simbol dece, upravlja Mesecom u Devici).

Kada se pun Mesec (simbol emocija) nađe u logičnoj, poslovičnoj Devici (odgovornost, obaveze), Sunce mora da bude u konfuznim, senzibilnim Ribama zbog čega će predstavnici promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), u drugoj polovini nedelje pokušati da manipulišu osećanjima. Takođe, veće su šanse da se zbliže sa nekim koga poznaju ili će tek da upoznaju preko poslovnih kontakata.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Mesec, inače, simbolizuje našu dušu, emocije, kao i važne ženske figure u našem životu, poput majke, sestre, tetke, babe, ćerke. U vreme punog Meseca, osećanja su naglašena kod svih znakova, zbog čega u tom periodu (dan uoči i posle punog Meseca) više pažnje posvećujemo članovima porodice i emotivnom partneru. Mesec najviše utiče na Bikove, Rakove i Ribe, a najmanje na Device, Škorpije i Jarčeve…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.