Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe će pokuša ti da manipulišu osećanjima ili da se zbliže s nekim koga poznaju preko posla

JEDNOM godišnje, pun Mesec, simbol mašte, podsvesti i tajnosti, nađe se u Devici, znaku svakodnevnih aktivnosti, posla i zdravlja, naročito nervnog sistema. Ove godine to će biti 2. marta, kada će Mesec obrazovati opoziciju sa Suncem u Ribama, kao i napete aspekte sa Neptunom u Ribama i Marsom u Strelcu, za sajt novosti.rs piše Astrolog: Marina Jungić Milošević.

Odluke koje tada budete donosili biće uglavnom pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, jer Mesec najviše utiče na naše raspoloženje.

Budući da Neptun simbolizuje ljubavni zanos, maštu, inspiraciju, ali i zablude i prevare, trebalo bi da se čuvate preuranjenih odluka ili sklapanja dogovora o saradnji sa novim poslovnim partnerima.

Zato, dobro razmislite i posavetujete se sa nekim vodenim ili zemljanim znakom, pre nego što pokrenete razgovor u vezi sa nekim novim poslom, sklapanjem dogovora ili potpisivanjem ugovora, naročito sa strancima.

Takođe, napet aspekt između punog Meseca i Neptuna, utiče na različite vidove zavisnosti, zbog čega bi u tom periodu trebalo obratiti više pažnje na najmlađe, posebno tinejdžere (Merkur, simbol dece, upravlja Mesecom u Devici).

Kada se pun Mesec (simbol emocija) nađe u logičnoj, poslovičnoj Devici (odgovornost, obaveze), Sunce mora da bude u konfuznim, senzibilnim Ribama zbog čega će predstavnici promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), u drugoj polovini nedelje pokušati da manipulišu osećanjima. Takođe, veće su šanse da se zbliže sa nekim koga poznaju ili će tek da upoznaju preko poslovnih kontakata.

Mesec, inače, simbolizuje našu dušu, emocije, kao i važne ženske figure u našem životu, poput majke, sestre, tetke, babe, ćerke. U vreme punog Meseca, osećanja su naglašena kod svih znakova, zbog čega u tom periodu (dan uoči i posle punog Meseca) više pažnje posvećujemo članovima porodice i emotivnom partneru. Mesec najviše utiče na Bikove, Rakove i Ribe, a najmanje na Device, Škorpije i Jarčeve…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.