Post - retrogradna faza Venera od 29. jula do 6. avgusta 2020: Prekidamo vezu sa prošlošću i zaboravljamo na stare emotivne rane
Post - retrogradna faza Venera od 29. jula do 6. avgusta 2020: Prekidamo vezu sa prošlošću i zaboravljamo na stare emotivne rane

Kako će Venera u post-retrogradnoj fazi uticati na emotivne odnose!

Umirite svoju prošlost kako ne bi ugrozila vašu budućnost.

Venera, planeta ljubavi, završava svoj post-retrogradni hod 29. jula 2020. godina i završava određena poglavlja u našem životu, naročito ona u emotivnim odnosima, piše Lovesensa.

Venera je od maja meseca bola u retrogradnoj fazi u znaku Blizanaca. Ovaj aspekt je naročito nepovoljno uticao na našu komunikaciju i ograničenu sposobnost da iskažemo svoje emocije. Takođe, bilo je teškoća pri izboru životnog puta i pomirenja i otpuštanja prošlosti.

Kako će Venera u post-retrogradnoj fazi uticati na naše odnose?

Venera je planeta koja utiče na sledeća polje romantike, ljubavi, lepote, finansija i ličnih vrednosti u odnosima. To znači da kada Venera promeni znak ili krene retrogradno, osetićemo najviše promena u navedenim sferama.

Sada kada je napustila retrogradni hod, vreme je da nastavimo da koračamo svojim putem. Putem ličnih želja.

Mnogim lekcijama Venera nas je dobro naučila u svojoj retrogradnoj fazi i sada je vreme da napredujemo.

Tokom prethodnih par meseci imali smo mnogo nejasnih informacija, a sada imamo kompletnu sliku u glavi i šansu da napravimo sledeći korak.

Od 29. jula Venera nam pomaže da prekinemo vezu sa prošlosti i zaboravimo na stare emotivne rane, naročito u ljubavnim odnosima.

Post - retrogradna faza Venera od 29. jula do 6. avgusta 2020: Prekidamo vezu sa prošlošću i zaboravljamo na stare emotivne rane
Post – retrogradna faza Venera od 29. jula do 6. avgusta 2020: Prekidamo vezu sa prošlošću i zaboravljamo na stare emotivne rane

Takođe, sada je trenutak da napustite odnose za koje odavno znate da više nemaju smisla. Neke stvari ne vredi spašavati, naročito ako ste probali bezbroj puta.

Težak deo koji Venera donosi jeste da se osećamo frustrirano želeći da idemo napred, a da još uvek nismo jasno odredili ciljeve i planove.

Pročistite prostor u svojoj duši, fokusirajte se na ono što želite da iskoristite i dopustite da vas preplavi energija obilja.

Od 29. jula do 6. avgusta očekuju nas velike promene i spremni smo da prihvatimo magičnu energiju koja nas podstiče da težimo ka novim snovima i napravimo konkretnu pozitivnu transformaciju.

Mnogi naši izbori i odluke doneće više sreće i ispunjenja.

Dok se prva polovina godine bavila učenjem, druga polovina se bavi donošenjem izbora, prekidom toksičnih odnosa, kreiranjem novih, pronalaženjem sebe i pronalaženjem radosti. Bićete srećni i shvatićete da nikome ništa ne dugujete, posebno ako se žrtvujemo u procesu samoostvarenja.

Ovo je period za istinski podsticaj napred, bez stega prošlosti – krećemo se ka budućnosti koja nas čeka otvorenih ruku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.