Horoskop u vladavini Blizanaca: Saznajte šta očekuje svaki znak od 22. maja do 21. juna 2020. godine
Horoskop u vladavini Blizanaca: Saznajte šta očekuje svaki znak od 22. maja do 21. juna 2020. godine

U četvrtak, 26. decembra 2019. godine, u 06:12h, dešava se prstenasto pomračenje Sunca u znaku Jarca, na 4. stepenu. To je ujedno i mlad Mesec u Jarcu, u prirodnom X polju zodijaka.

Globalno, na red dolazi rešavanje statusa, karijere, reputacije, unapređenja, posao. Svako pomračenje i mlad Mesec donose završetak jedne faze u životu i početak nove. Sagledajte koje životno polje vas je mučilo u poslednjih par meseci i sa ovim pomračenjem okončajte tu agoniju.

Od jula ove godine, počela su vaša razmišljanja o promenama. Ovo je idealno vreme da završite tu lošu fazu i da započnete novu. Sama pomisao da treba nešto da prekinete, promenite i krenete napred za mnoge je teška odluka, dosta bolna, puna strahova i neizvesnosti.

Pomračenja Sunca su vrlo bitna u našim životima. U zavisnosti od položaja i aspekata planeta u natalnoj karti, mogu se videti koje su to promene i novi počeci. Kod nekog to ce biti ljubav, posao, nekretnine, izvori prihoda… a kod nekog bolesti i problemi sa zdravljem.

Pomračenje je pojam koji govori o tome da se mora nešto pomračiti, promeniti milom ili silom u roku od par meseci. Prve rezultate tih promena videćete za dve nedelje, u fazi pomračenja i punog Meseca u Raku, 10. januara 2020. godine, a konačni odgovor na sve to imaćete u junu 2020. godine, u fazi pomračenja Meseca i Sunca.

Dobri su aspekti ovog pomračenja i srećne okolnosti najviše za znake Jarca, Bika i Device, takođe, Škorpije i Ribe.

Loši aspekti pomračenja su za Ovnove, Rakove i Vage.

Ostali znaci, takođe, osetiće pomračenje, u zavisnosti od postavke natalne karte.

Krenite u budućnost, a ružnu prošlost ostavite iza sebe.

sitoireseto.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.