Počela je sezona Blizanaca: Retrogradna Venera u konjunkciji sa Suncem i u kvadratu sa Marsom i Neptunom donosi veliku strast i karmičke ljubavi
Počela je sezona Blizanaca: Retrogradna Venera u konjunkciji sa Suncem i u kvadratu sa Marsom i Neptunom donosi veliku strast i karmičke ljubavi

Šta nas čeka u periodu Blizanaca

Nastupio je period Blizanaca, te “večne dece” bez obzira na godine koje poseduju. Za njih je život jedna večna igra i čini nam se da nikada ne odrastu bez obzira na godine baš zato i jesu mladoliki čak i u poznom dobu jer su veseli, razdragani, nasmejani i vole kontakte pa ćete i vi u ovom periodu želeti puno da se družite, da komunicirate, da telefonirate i šaljete SMS poruke. Ovo je period kada vaša elokventnost i komunikacija mogu doći do punog izražaja i preko njih možete mnogo da postignete. I zato je ovo idealan period za pisce, pesnike, izdavače i za sve one koji se bave oglašavanjem i žele da se njihova reč “čuje”. Takođe, povoljan je period za ljude čiji su poslovi vezani za putovanja i komunikaciju, za prevodioce, za trgovce i ljude koji rade u administraciji, za reportere, za medije, novinare i učitelje.

Ovaj period ide u prilog učenicima i đacima, jer je povoljan za učenje i polaganje ispita jer je i Merkur takođe u Blizancima u konjunkciji sa Venerom, piše astrolog Milena Marić. Vašu pažnju privlačiće jako mnogo stvari, težićete svestranosti pa možete raditi po dve stvari istovremeno ili dva posla, bićete izrazito radoznali i mnoge stvari brzo vam mogu dosaditi. Lako ćete se prilagođavati drugima, ali ćete biti nestrpljivi i promenljivi. Ovo je period kada ćete mnogo čitati i proučavati, hteti mnogo toga da saznate i da budete o svemu dobro informisani i na vreme. Češće nego inače izalazićete da se nađete sa prijateljima, pa može da padne i neki trač “u poverenju”.

Sunce u Blizancima je u trigonu sa Saturnom u Vodoliji tako da će ionako površne Blizance Saturn uozbiljiti, nametnuti im određene odgovornosti i obaveze i pa će postati ambiciozniji. Dobar je period za trgovinu. Sunce u Blizancima je u kvadratu sa Marsom u Ribama a Merkur u Blizancima je u kvadratu sa Neptunom u Ribama pa još uvek iako su određene mere popustile pazite da vas ne uhvati virus jer ovi aspekti mogu dati i običnu prehladu i probleme sa disajnim organima. Venera je retrogradna pa lako na nekom putu možete upoznati nekoga ili sresti svoju karmičku ljubav a sve krene od obične priče i flerta. Sada se najlakše zavodi rečima jer čujete upravo ono što želite da čujete (Venera u konjunkciji sa Merkurom). Lako možete da se zaljubite i zato dobro proanalizirajte tu osobu da ne bi sledilo razočaranje. 3. juna 2020. godine Retrogradna Venera biće u (kazimi) konjunkciji sa Suncem i u kvadratu sa Marsom i Neptunom i možete da doživite veliku strast, da se zaljubite i da doživite karmičku “ljubavnu priču” od koje možete da izgubite tlo pod nogama. Ovoga neka se posebno čuvaju Blizanci. Imaćete osećaj kao da tu osobu poznajete od pre, da vam je bliska na prvi pogled, da je posebna. Ipak, izbegavajte oženjene osobe na kratkom putovanju jer možete doživeti samo avanturu na putu i prazna obećanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.