ASTRO

OVAKO ĆE NAS RETROGRADNI MERKUR MUČITI DO 22. DECEMBRA: Sad su najveće šanse da vas neko prevari i slaže, sve što isplanirate može krenuti naopako

Ovo je doba godine kada bi morali biti oprezni sa svime što radite. Retrogradni Merkur traje do 22. decembra i mogao bi vam poremetiti mnoge planove i poteze

U ovom razdoblju treba uložiti puno više truda da bi nešto uradili ili postigli. Pažljivo morate da birate reči i da budete vrlo jasni u komunikaciji jer su šanse za nesporazum veće. Kada sedate za volan, budite pažljiviji nego inače i vozite sporije.

Nemojte se iznenaditi ako vam očekivani novac zakasni ili ako imate problema oko realizacije kredita. Takođe, ljudima je koncentracija manja, brže se umaraju, sporije uče i pamte, češće gube važne dokumente ili ključeve.

Ako s nekime nešto dogovarate, budite jako oprezni jer je ovo period kada postoji veća šansa da vas prevare, da vam neko nešto prećuti ili da vam slaže.

Ponešto o samoj planeti

Inače, Merkur je planeta tri puta manja od Zemlje i najbliži je Suncu. Ima vrlo izduženu putanju, a zbog njegovog specifičnog kretanja, kada bi se našli na njemu, doživeli bi dva svitanja ili dva podneva. Merkurovo specifično kretanje u određenim periodima godine stvara iluziju kao da se kreće unatrag.

24sata.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.