Retrogradni Merkur

Ovo je doba godine kada bi morali biti oprezni sa svime što radite. Retrogradni Merkur traje do 22. decembra i mogao bi vam poremetiti mnoge planove i poteze

U ovom razdoblju treba uložiti puno više truda da bi nešto uradili ili postigli. Pažljivo morate da birate reči i da budete vrlo jasni u komunikaciji jer su šanse za nesporazum veće. Kada sedate za volan, budite pažljiviji nego inače i vozite sporije.

Nemojte se iznenaditi ako vam očekivani novac zakasni ili ako imate problema oko realizacije kredita. Takođe, ljudima je koncentracija manja, brže se umaraju, sporije uče i pamte, češće gube važne dokumente ili ključeve.

Ako s nekime nešto dogovarate, budite jako oprezni jer je ovo period kada postoji veća šansa da vas prevare, da vam neko nešto prećuti ili da vam slaže.

Ponešto o samoj planeti

Inače, Merkur je planeta tri puta manja od Zemlje i najbliži je Suncu. Ima vrlo izduženu putanju, a zbog njegovog specifičnog kretanja, kada bi se našli na njemu, doživeli bi dva svitanja ili dva podneva. Merkurovo specifično kretanje u određenim periodima godine stvara iluziju kao da se kreće unatrag.

24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.