ONE SU KRALJICE HOROSKOPA: 8 razloga zašto su žene rođene u znaku Lava najveće dive Zodijaka

Zovu ih kraljicama horoskopa, a one to zaista i jesu.

Baš kao što je lav kralj životinja, žene koje su u horoskopu Lavice uvek su glavne u društvu i rođene su da budu dive. A ako se pitate zašto, donosimo vam čak osam razloga koji to pobliže objašnjavaju:

Zabavne su

Žene rođene u ovom znaku u stanju su da i najdosadniji događaj učine zabavnim, čisto svojom pojavom. Lavice pršte pozitivnom energijom i zanimljive su, pa sa njima žele da se druže mnogi.

Odane su

Lavicama je u vezi najvažnija odanost, bilo da se radi o ljubavnom ili prijateljskom odnosu. Na njih se baš uvek možete osloniti jer nikada neće pokušati da vas prevare, a obećanje koje ste dobili od žene rođene u ovom znaku sigurno će biti ispunjeno.

Kreativne su

Žene u znaku Lava često razmišljaju izvan okvira i obično su one osobe u društvu koje imaju najbolju ideju. A zbog svoje kreativnosti često su i odlične preduzetnice ili menadžerke.

Neodoljive su

Lavice obično ne treba uopšte da se trude kako bi privukle pažnju suprotnog pola, jer muškarci jednostavno gravitiraju u njihovom smeru. Na tome im druge žene često zavide jer čak i kada daju sve od sebe, ne mogu se takmičiti sa prirodnim šarmom Lavica.

ONE SU KRALJICE HOROSKOPA: 8 razloga zašto su žene rođene u znaku Lava najveće dive Zodijaka

Imaju stila

Žene rođene u ovom znaku poznate su i po svom kraljevskom ukusu, ali i visokim standardima. U njihovoj garderobi nećete pronaći hrpu jeftinih komada, nego nekolicinu elegantnih i pažljivo odabranih odevnih predmeta za koje su sigurne da im pristaju savršeno.

Inteligentne su

Lavice su ceo paket, jer osim što su privlačne, zabavne i imaju stila, one su najčešće i jako inteligentne, ali ih i mnogi na prvu mogu pogrešno proceniti.

Prave su prijateljice

Osim što vam s njima nikada neće biti dosadno, na žene rođene u znaku Lava možete se osloniti u bilo koje doba dana i noći. A za svoje prijatelje Lavice uvek imaju puno strpljenja i ljubavi pa su zato ljudi koji ih okružuju pravi srećnici.

Uspešne su

Žene rođene u ovom znaku znaju da se na prikladan način izbore i s najtežim izazovima te su izrazito snažne i samo im je nebo granica. Nisu neko ko samo ima velike snove, nego se trude i da ih sve ostvare.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.