ASTRO

OBE PLANETE SIMBOLIŠU SREĆU I VITALNOST: Saznajte šta vam donosi kvadrat Sunca i Jupitera od 5. do 15. februara 2018. godine

Od 5. do 15. februara 2018. godine biće izražen uticaj kvadrata između Sunca i Jupitera. Reč je o dve planete koje su srećnog uticaja, ali koje se sada nalaze u napetom aspektu.

Radi lakšeg razumevanja aspekta kvadrata, važno je istaći da obe planete predstavljaju sreću i vitalnost, Sunce predstavlja našu ličnost, naš identitet, naše najuzvišenije ideale, životna područja na kojima želimo da zablistamo, dok Jupiter predstavlja proces našeg razvoja kroz učenje i usavršavanje. Jupiter je razvojni put ka dosezanju ideala ka kojima stremimo, piše astrolog Damir Igor.

Na primer, Sunce je naša intimna spoznaja Boga, dok je Jupiter religija ili filozofija koja nam pomaže u jačanju naše veze sa Bogom. Pored toga, i Jupiter i Sunce bude osećanje zadovoljstva i ispunjenosti, kao i uspeh, slavu, čast, visok položaj… Kako se iz svega ovog vidi, zbog svog izrazito srećnog uticaja, kvadrat Sunca i Jupitera ne donosi nikakve probleme.

Kvadrat Sunca i Jupitera predstavlja trnovit put u ostvarenju sreće i uspeha na određenom životnom području, ali taj put svakako vodi do zvezda. Sunce je zvezda, pa šta drugo i očekivati. Ovo je aspekt koji predstavlja nedovoljno iskorišćene mogućnosti i prilike, mada nikad nije kasno iskoristi ih do kraja.

Retrogradni Saturn u Strelcu od 6. aprila do 25. avgusta 2017

Saznajte šta vam donosi kvadrat Sunca i Jupitera od 5. do 15. februara 2018. godine

To mogu biti započeti veliki poslovni i finansijski poduhvati, koji su na neko vreme stavljeni ad acta, zatim i nedovršene studije, mnogo prepreka koje se tiču života i delovanja u inostranstvu, a koje mogu dovesti do odustajanja. Takođe, i manja otežanja i odlaganja u procesu borbe za pravdu, kao i zastoj na putu duhovnog razvoja koji može potrajati dugo.

Pored navedenog, kvadrat Sunca i Jupitera slika je osobe koja daje obećanja koja ne može potom ispuniti, kao i neumerenog hedoniste, kockara, hazardera, dok u političkom ili religijskom smislu ovo je slika osobe koja ne podnosi lažne autoritete.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Pogledajmo sada kako konkretno deluje ovaj aspekt kvadrata Sunca u Vodoliji i Jupitera u Škorpiji u periodu od 5. do 15. februara 2018. godine:

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.