Home ASTRO NUMEROLOŠKE PROGNOZE ZA APRIL 2017: Saznajte šta očekuje vaš bioritamski broj tokom...

NUMEROLOŠKE PROGNOZE ZA APRIL 2017: Saznajte šta očekuje vaš bioritamski broj tokom ovog meseca

93
0
Numerološka prognoza za maj 2017

Numerološke prognoze za april 2017: Izračunajte svoj bioritamski broj za mesec april i pripremite se na izazove koji vas očekuju ovog meseca!

Svaki mesec u godini nosi svoj broj – za april je to broj 4, a kada mu se doda godina na globalu (2017. godina je u znaku broja 1), dobijamo 5. To je broj koji daje određene aspekte za bioritamske brojeve od broja 1 do 9, Bioritamski broj izračunajte ovako = dan + mesec rođenja. Na primer: 24. 06. = 2 + 4 + 6 = 12 = 3

Bioritamski broj 1 (1 + 5=6)

Pitanja srca su vam u centru pažnje i ljubav skače na vrh vaše liste prioriteta. S druge strane, mesec donosi nestabilnost odnosima kojima ističe rok trajanja i neke od tih veza će se možda i završiti. Neke ćete ljude morati da pustite da odu iz vašeg života. Porodica i prijatelji zahtevaju više pažnje – budite posrednik, savetnik, rame za plakanje… Ipak, i na poslu ćete imati više obaveza i odgovornosti – unapređenje sledi, piše Lovesensa.

Bioritamski broj 2 (2+5=7)

April će vam doneti promenljivo raspoloženje i mnogo razmišljanja. U ovom periodu introspekcije osetićete zahvalnost za sve blagoslove, za sve ono lepo u vašem životu. Snovi će biti interesantni u ovom periodu duhovnog rada na sebi. Uspostavite kontakt s prirodom, pišite dnevnik, osamite se deo vremena svakog dana da napunite baterije. retrogradni saturn u strelcu

Bioritamski broj 3 (3+5=8)

U ovom mesecu ćete doživeti uspeh pod uslovom da budete dobro organizovani, pouzdani i da obratite veliku pažnju na detalje. Poštovanje, priznanje i finansijska nagrada dolaze onima koji su pažljivi i odgovorni. Ovog meseca se usredsredite na karijeru i finansije i tražite ono što zaslužujete. Upozorenje za sve “trojke” – nemojte sebi dopuštati bilo kakvu aljkavost ovog meseca!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.