Numerološka prognoza za maj 2017

Numerološke prognoze za april 2017: Izračunajte svoj bioritamski broj za mesec april i pripremite se na izazove koji vas očekuju ovog meseca!

Svaki mesec u godini nosi svoj broj – za april je to broj 4, a kada mu se doda godina na globalu (2017. godina je u znaku broja 1), dobijamo 5. To je broj koji daje određene aspekte za bioritamske brojeve od broja 1 do 9,

Bioritamski broj izračunajte ovako = dan + mesec rođenja. Na primer: 24. 06. = 2 + 4 + 6 = 12 = 3

Bioritamski broj 1 (1 + 5=6)

Pitanja srca su vam u centru pažnje i ljubav skače na vrh vaše liste prioriteta. S druge strane, mesec donosi nestabilnost odnosima kojima ističe rok trajanja i neke od tih veza će se možda i završiti. Neke ćete ljude morati da pustite da odu iz vašeg života. Porodica i prijatelji zahtevaju više pažnje – budite posrednik, savetnik, rame za plakanje… Ipak, i na poslu ćete imati više obaveza i odgovornosti – unapređenje sledi, piše Lovesensa.

Bioritamski broj 2 (2+5=7)

April će vam doneti promenljivo raspoloženje i mnogo razmišljanja. U ovom periodu introspekcije osetićete zahvalnost za sve blagoslove, za sve ono lepo u vašem životu. Snovi će biti interesantni u ovom periodu duhovnog rada na sebi. Uspostavite kontakt s prirodom, pišite dnevnik, osamite se deo vremena svakog dana da napunite baterije.

retrogradni saturn u strelcu

Bioritamski broj 3 (3+5=8)

U ovom mesecu ćete doživeti uspeh pod uslovom da budete dobro organizovani, pouzdani i da obratite veliku pažnju na detalje. Poštovanje, priznanje i finansijska nagrada dolaze onima koji su pažljivi i odgovorni. Ovog meseca se usredsredite na karijeru i finansije i tražite ono što zaslužujete. Upozorenje za sve “trojke” – nemojte sebi dopuštati bilo kakvu aljkavost ovog meseca!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.