Home ASTRO Numerološke prognoze za 2017: Venčanje za petice, burna godina za dvojke, devetke...

Numerološke prognoze za 2017: Venčanje za petice, burna godina za dvojke, devetke konačno izlaze iz začaranog kruga

90
0
numerološke prognoze za 2017

Numerološke prognoze za 2017: Izračunaj tvoj bioritamski broj i saznaj šta te očekuje tokom 2017. godini na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu.

Bioritamski broj izračunavate tako što saberete datum i mesec rođenja (bez godine) i svedete na prost broj, pišu Astrousluge. Evo primera: Bioritamski broj osobe rođene 16. novembra je 9 Ovaj broj je dobijen na sledeći način: 16 + 11 = 27 = 2+7 = 9

Godišnja numerološka prognoza za 2017. godinu

Broj 1

Ulazi u sudbinsku godinu u kojoj će da uživa u plodovima svog rada u ovoj godini. Veoma je važno da znate da ćete moći da uberete samo ono što ste posadili. Bitno je da znate da vam svi aspekti idu u prilog, ali morate da se oslobodite svojih strahova i stega, da kanališete svoj ego i sujetu. Mogući su veći problemi sa papirologijom. Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na razmenu tečnosti u organizmu – mogući su problemi zbog Mesečevih faza u godini. Oprez: Moguća su dva gubitka!

Broj 2

Sve što doživite tokom naredne godine – dobro ili loše, doživećete burnije nego do sada. Ono što će obeležiti 2017. godinu su hedonizam i lenjost. S jedne strane, putovaćete više nego obično, ali ćete pomalo zapostaviti poslovne obaveze koje imate. Ali, ako uspostavite dobre odnose sa inostranim partnerima, za Vas “neće biti zime”. Mogući su problemi sa kilogramima, te Vam savetujem da povedete računa o ishrani – smanjite unos masne hrane. Takođe, moguć je problem i sa viškom kilograma. Oprez: Problemi na porodičnom planu.

Broj 3

2017. godina će biti godina destrukcije i stresa. Moguće je da ćete sve što Vam se bude dešavalo doživljavati stresnije nego što jeste. Zbog toga možete da imate manje probleme na poslovnom i ljubavnom planu. Jedini način da ostvarite zacrtane ciljeve na poslovnom planu je da red, rad i disciplina postanu Vaša svakodnevnica. Takođe, savetujem Vam da već početkom godine počnete da se bavite sa nekom fizičkom aktivnošću – na taj način ćete moći da se izborite sa nagomilanim stresom. Moguće su i hronične tegobe. Oprez: Nepovoljna godina za posao! Moguć je finansijski gubitak ili otkaz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.