Nedeljni ljubavni horoskop od 27. januara do 2. februara 2020: Značajan susret za Bika, nova veza za Devicu, Škorpija nespremna na kompromis
Nedeljni ljubavni horoskop od 27. januara do 2. februara 2020: Značajan susret za Bika, nova veza za Devicu, Škorpija nespremna na kompromis

Venera se preselila u znak Jarca trećeg februara kada je započet ozbiljniji period. Položaj Venere u ovom znaku nije baš najsjajniji i ne zrači prevelikom pozitivnošću.

Međutim, ono što ćemo tokom ovog tranzita iskusiti je testiranje u svim odnosima, da li smo zreli i stabilni i koliko smo spremni da se žrtvujemo za ljubav.

Neki će iskusiti ljubav sa distance, što znači da ćemo se udaljavati od partnera ili će oni biti fiziki udaljeni od nas, u drugom gradu ili državi.

Venera u Jarcu predstavlja i one zamke koje su zapravo i najveće lekcije koje mogu dovesti do prekida veza.

Biće prisutne poruke nekih ljubavi iz prošlosti, pokušaji da se pomirimo, da izgladimo odnose koji su nezavršeni.
Takođe, biće i karmičkih susreta -oni koji moraju (iz bilo kog razloga, dobrog ili lošeg) da se sretnu i budu zajedno.

Period ovog tranzita bi trebalo iskoristiti za pravljenje planova koji imaju kao podlogu jaku ambiciju. Takođe, naglašena je potreba za štednjom, Venera u Jarcu je novac koji se čuva daleko od očiju za neke velike planove.

U svom hodu „naleteće“ na tri planete; Saturna, Plutona i praviće kvadrat sa Uranom pred sami kraj.

Sa Saturnom- testiraćemo ljubav i veru. Bliskost će biti glavna tema. Slobodni će imati kontakt sa bivšima ili će imati ponavljanje situacije iz prošlosti na temu ljubavi.

Sa Plutonom- Transformacije kroz ljubavni odnos koji je moguć samo kroz gubitak. Jake strasti i jaka odbijanja. Gubici ne moraju nužno da budu prekidi i razlazi, već prelasci u nove faze odnosa.

Kvadrat sa Uranom- Jak udar strasti i nestabilnosti. Slobodni će imati brze i kratke afere koje će u staru delovati kao sudbinske veze. Lako dolazi do pucanja i težnje za slobodom. Zauzeti će testirati svoje odnose kroz razdvajanja.

budoar.infobrif.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.