Najbolji i najgori dani do 22. avgusta 2020: Srećni i rizični datumi u vladavini Lava
Najbolji i najgori dani do 22. avgusta 2020: Srećni i rizični datumi u vladavini Lava

10 sudbonosnih promena koje nas očekuju do 22. avgusta – evo koji datumi su ključni!

Period vladavine Lava koji počinje 23. jula, a završava se 22. avgusta, uvek predstavlja magično vreme, jer ovaj liderski znak Zodijaka donosi životne radosti, podsećanje na uživanje u trenutku i mnoga olakšanja, piše Lovesensa.

Sunce u Lavu ima sposobnost da zagreje srce i dušu i podstakne nas da se više posvetimo sebi, svojim potrebama i željama. Imate šansu da osetite energiju zadovoljstva i ispunjenja kroz celo telo.

Na vrhuncu vladavine Lava, 8. avgusta, otvara se moćna lavlja kapija koja predstavlja poravnanje između Zemlje, Sunca i zvezde Sirius.

Ovo usklađivanje aktivira energiju napretka i gura nas u više oblasti svesti. Sposobni smo na nivou duše da putujemo i krećemo se slobodnije.

Lavlja kapšija nas zaista može podstaći da pronađemo istinsku slobodu i prepoznamo magiju koju nudi svet oko nas.

Pored Lavlje kapije u periodu Lava očekuje nas nekoliko važćnih aspekata koji će uticati na našu sudbinu:

1. 23. jul – kometa Neowise se približava Zemlji

Veruje se da ova kometa nagoveštava velike promene. Na svakih 6 800 godina, ova kometa se približi Zemlji, tako da predstavlja izrazito redak i poseban prizor, a verovatno donosi i jednu sasvim jedinstvenu poruku. Na intuitivnom nivou, ova kometa može pomoći da se pročistimo od toksične energije i obnovimo naše i energetsko polje planete Zemlje.

2. 25. jula – Mars u senci

Mars se usporava i počinje polako da se priprema za svoj retrogradni hod u septembru. Ova planeta može doneti napetu energiju, a u svojoj retrpogradnoj fazi utiče na nedostatak motivacije. Zato je najbolje da sve važne obaveze, najpre poslovne, dobro isplanirate i u većem delu odradite do početka septembra.

Najbolji i najgori dani do 22. avgusta 2020: Srećni i rizični datumi u vladavini Lava
Najbolji i najgori dani od 23. jula do 22. avgusta 2020: Srećni i rizični datumi u vladavini Lava

3. Kvadrat Sunca i Urana – 2. avgusta

Iako će energija ovog aspekta biti najjača 2. avgusta, verovatno ćemo ga osetiti nekoliko dana ranije. Ovo je period kada ćemo osetiti nemir i osećaj kao da hodamo po strmoglavoj stazi koju je teško preći. Ipak, ovaj nemir i turbulentna energija će nas probuditi i podstaći da istražimo nove nivoe osvešćenosti.

4. Pun Mesec u Vodoliji – Uran će biti aktivan i tokom perioda punog Meseca, pa ćemo i dalje biti u zamci napete energije.

Moguće je da će se dogoditi nagle promene, ali pokušajte da budete strpljivi i tretirajte to kao važan putokaz Univerzuma.

Tokom punog Meseca očekuju nas pojačane emocije. Nemojte se predati negativnim nabojima, već pokušajte da ih kontrolišete.

5. Kvadrat Marsa i Jupitera

Mars sada postavlja temljke za svoju retrogradnu fazu koja će se dogoditi u septembru mesecu. Njegov spoj sa JUpiterom može doneti uznemirenost, ali svako svoje osećanje prihvatite i pokušajte da ga kanališete na dobre stvari.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.